×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αν χάσει από την ΑΕΚ, η αποζημίωση δεν θα είναι εμπόδιο…


    Agent Greek

Αν χάσει από την ΑΕΚ, η αποζημίωση δεν θα είναι εμπόδιο…


Τελικά παίζει την καρέκλα του ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ή όχι; Εγώ, για την οικονομία της κουβέντας, δεν το δέχομαι (για να μην πουν πως κάνω πόλεμο), αλλά ας δούμε τα δεδομένα.

Υπάρχει προφανές θέμα με την εικόνα στο γήπεδο. Καμία σχέση με τη στιβαρότητα επί Λουτσέσκου, καμία σχέση με τα ματς με τον Αγιαξ. Συνεπώς, υπάρχει θέμα και στην επικοινωνία μεταξύ Πορτογάλου και παικτών.

Έχει αποτυπωθεί, άλλωστε, από έγκριτες «ασπρόμαυρες» πένες πως φέτος οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών δείχνουν να μη γουστάρουν. Ή μήπως δεν μπορούν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αινιγιματικό ποστάρισμα από Γιώργο Σαββίδη

Γιατί μαθαίνω πως οι δείκτες φυσικής κατάστασης δεν ανταποκρίνονται καθόλου στα όσα συνήθως ισχύοντα για Σεπτέμβριο. Προσθέστε την υποβόσκουσα, αλλά σταθερή κριτική από τον επικοινωνιακό μηχανισμό του ΠΑΟΚ και την «παγωμάρα» που υπάρχει στον κόσμο και το γλυκό δένει. Τι, κουβέντα για διοίκηση; Μα εννοείται πως όλα τα ξέρει η ιδιοκτήτρια οικογένεια.

Και έχει στηρίξει πολύ. Τώρα, όμως, που τα αποτελέσματα (στο πρωτάθλημα και μόνο) πάνε. Αν, πχ, δεν κάτσουν, όπως σ’ ένα ντέρμπι πολύ, μα παρά πολύ ειδικών συνθηκών όπως είναι αυτά με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, τότε κανείς δεν ξέρει αν η αποζημίωση του Φερέιρα θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει στον πάγκο του.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook


Τελευταία Νέα