×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Κούτρης και η πρόταση της Μαγιόρκα


    Agent Greek

Ο Κούτρης και η πρόταση της Μαγιόρκα


Ο Κούτρης, η Μαγιόρκα και ο Ολυμπιακός. Τον Ιανουάριο, που ήταν «ζεστό» το ζήτημα, η  πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική option αγοράς από την Τζένοα, απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων από τον Ολυμπιακό!

Σχετικές κρούσεις είχαν γίνει και από τη Μαρσέιγ, αλλά τότε οι «ερυθρόλευκοι» προσδοκούσαν διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για τον Κούτρη και έτσι δεν σήκωσαν ούτε… φρύδι στις συγκεκριμένες προτάσεις. Τώρα, όμως, προφανώς, τα κόζια έχουν αλλάξει.

Για καιρό στη βιτρίνα του Ολυμπιακού ο διεθνής αριστερός μπακ, ανταπόκριση, όμως, ουδεμία. Οπότε, η χτεσινή δημοσιοποίηση της πρότασης της Μαγιόρκα, ουσιαστικά μεταφράζεται σε σήμα για την αλλαγή των απαιτήσεων του Ολυμπιακού.

Και εξηγούμαι.

Η προσφορά των νησιωτών ήταν για δανεισμό, με loan fee πολύ κάτω από το εκατομμύριο και υποχρεωτική option αγοράς, η οποία δεν θα ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ.

Χαμηλή πρόταση, αναμενόμενη απολύτως η άρνηση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, πλέον, αφού φαίνεται πως ο Κούτρης δεν έχει αγορά, ή τουλάχιστον, δεν έχει την αγορά που προσδοκούσαν στο λιμάνι, είναι λογικό, με το φάσμα της λήξης του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, να γίνει κουβέντα σε άλλη βάση.

Προφανώς και όχι στα επίπεδα της πρότασης της Μαγιόρκα, αλλά μια τέτοια πλέον προσφορά – στη δομή της, όχι στα νούμερα – δεν θα πάει, a priori, στον κάλαθο των αχρήστων. Και για τέτοιου στιλ προτάσεις, έδαφος και ενδιαφέρον υπάρχει…


Τελευταία Νέα