Η… επιδρομή των Ελλήνων στην Τουρκία!


Agent Greek

Η… επιδρομή των Ελλήνων στην Τουρκία!


Η επιτυχία των Ελλήνων στην Τουρκία έχει στρέψει τις κεραίες των πάντων στους γείτονες – αλλά και αρκετών από εδώ, απέναντι – στη Super League.

Επιδρομή. Το γράφω για πάνω από 1,5 χρόνο. Αποδεικνύεται από τις μετακινήσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Τουρκία. Αυτό όμως που έπεται, δεν έχει προηγούμενο.

Πέλκας, Κολοβέτσιος, Κατράνης, αυτοί που μόνο στο προηγούμενο καλοκαίρι/φθινόπωρο πέρασαν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, εμπλουτίζοντας την ελληνική παροικία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Και όλοι τους, με μόνη εξαίρεση τον ξεχασμένο στη Ρίζεσπορ Χατζηισαϊα, τα «σπάνε». Λεφτά, όπως παλιά, στην Τουρκία δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα σε σχέση με τα μέρη μας. Για παράδειγμα, αυτός ο παραγκωνισμένος στο Ρίζε, Χατζηισαϊας έχει συμβόλαιο που αγγίζει τα επτά κατοστάρικα. Τον χρόνο.

Συνεπώς, η ευχέρεια ακόμη και σε μικρομεσαίες ομάδες της Super Lig να δελεάσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές υπάρχει σε αφθονία.

Και από την στιγμή που τα… ελληνικά εργατικά ποδοσφαιρικά πόδια αποδεικνύονται λίρα εκατό στο πρωτάθλημα των γειτόνων, λογικό και επόμενο είναι, όσοι δεν έχουν μπει στο χορό να ετοιμάζονται να μπουν.

Ενδελεχές πλέον το τσεκάρισμα από σχεδόν όλες τις τουρκικές ομάδες, έντονη η κινητικότητα μεταξύ ατζέντηδων για συνεργασία που θα προωθήσει τους δικούς μας, απέναντι και ήδη, αρκετοί, έχουν γίνει δέκτες κρούσεων.

Και μόνο αρνητικοί δεν είναι. Η επιτυχία βλέπετε των Ελλήνων εκεί έχει γυρίσει για τα καλά τα μυαλά, καταργώντας και στερεότυπα δεκαετιών.

Θέλετε εκτίμηση λοιπόν; Πάμε για over 3,5 το καλοκαίρι που έρχεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιακουμάκης: Τρίτος σκόρερ σε ολόκληρη την Ευρώπη

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras