×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η μανατζερική πιάτσα… βλέπει μόνο Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό


Sportime Team

Η μανατζερική πιάτσα… βλέπει μόνο Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό


Περαστικός είμαι από το δημοσιογραφικό σινάφι. Πρόκειται για έναν χώρο που φιλοξενεί το χόμπι μου εξάλλου. Να γράφω όσο μαθαίνω. Από τη στιγμή που με χρησιμοποιεί, οφείλω και να τον σέβομαι. Κάποιους κανόνες του.

Η θέση, λοιπόν, του αγαπημένου σας ατζέντη δεν είναι να κρίνει ανθρώπους που δεν ξέρει και που δεν έχει κάνει ποτέ τη δουλειά τους. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, δεν μ’ αρέσει να μιλάω στον τύπο. Και πιστέψτε με, το τηλέφωνό μου χτυπάει καθημερινά. Πολλές φορές.

Πάνω κάτω ξέρω δηλαδή από που πηγάζει η πληροφόρηση του καθενός. Δηλαδή έκατσα, διάβασα και τα έμαθα. Αντιλαμβάνομαι δηλαδή τη δυσπιστία γύρω από τον Παϊροζ και το διοικητικό εγχείρημα στους «πράσινους». Ας ξεκαθαρίσω κάτι. Προσωπικά με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν μιλάω, δεν έτυχε πέραν κάποιων επαγγελματικών συναντήσεων. Κι αν χρειαστεί, πάλι για δουλειά θα είναι.

Δεν ξέρω λοιπόν για δυσαρέσκειες Αλαφούζου, για προβληματισμό, για οτιδήποτε που εμφανίζεται ως εμπόδιο για την επισημοποίηση του deal της αλλαγής ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό. Αυτό που έμαθα και ενισχύει τις εκτιμήσεις πως όλα πάνε ακριβώς όπως έχουν συμφωνήσει «Αλαφού» και Παϊρόζ, είναι πως Γκραντ και (συνεργάτες) Ζάχαβι έχουν γεμίσει με προτεινόμενους ποδοσφαιριστές.

Και ξέρετε, η μανατζερική πιάτσα, σχεδόν πάντα, ξέρει να διακρίνει που πρέπει να απευθυνθεί αν είναι να «περάσει» παίκτη. Μάλιστα προτείνονται… φιλέτα. Διότι δεν είναι έτσι απλό. Στους συνεργάτες του γραφείου που ελέγχει τα δικαιώματα του Λεβαντόφσκι π.χ., ή που έχει εμπλοκή σε θέματα του Νεϊμάρ, δεν πάει όποιος κι όποιος να προτείνει παίκτη, ή να συζητήσει. Υπάρχει… πόρτα, ένα άτυπο… face control.

Σας πληροφορώ για να ξέρετε, πως ειδικά ο Γκραντ αυτή την περίοδο «τρέχει», ή πιο σωστά συζητάει, πολλά ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Θα σας το κάνω και πενηνταράκια (που σας αρέσουν). Δεν μιλάμε για πωλήσεις. Αυτές έχουν πλέον στάμπα! Ξέρετε τι εθνικότητες είναι Γκραντ και Ζάχαβι, μη γίνω ρατσιστής ή φανώ πως κάνω φυλετική διάκριση, δεν θέλω. Από αυτούς τους τύπους πάντως μόνο ακριβά αγοράζεις. Συνεπώς για μεταγραφές… αναπτυξιακού επιπέδου συζητά. Και το κάνει στο όνομα του Παϊρόζ. Κάτι θα ξέρει…

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras