×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι… προτεραιότητες που έχει ο Δώνης!


    Agent Greek

Οι… προτεραιότητες που έχει ο Δώνης!. Ποιες οι άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της Μακάμπι και ποιο το οικονομικό ταβάνι που μπορούν να φτάσουν οι πρωταθλητές Ισραήλ


Μωρέ μπράβο. Εξαγώγιμο ελληνικό ποδοσφαιρικό προϊόν και οι προπονητές; Και βάζω και τον Βλάνταν Ιβιτς ως ελληνικό, γιατί εδώ σε μας, ανδρώθηκε προπονητικά.

Κοινός τόπος των πρόσφατων εξαγωγών η Μακάμπι. Από εκεί έφυγε ο Σέρβος και συμφώνησε με την Γουότφορντ, εκεί πήγε ο Δώνης. Και λογικό είναι να πέφτουν… κοράκια για να περάσουν κόσμο και ντουνιά. Για τις «σφήκες», συγχωράτε με, ακόμη, δεν είμαι έτοιμος. Για την Μακάμπι όμως, ραπόρτο πλήρες.

Στόπερ και φορ τα άμεσα ζητούμενα. Που «καίνε». Από εκεί και πέρα, αναλόγως τι θα απαντήσει ο μεγάλος αστήρ των πρωταθλητών Ισραήλ, ο Γκολάσα (ναι ντε, ο πρώην του ΠΑΟΚ) στην πρόταση επέκτασης που του έχει κατατεθεί, θα εξαρτηθεί αν γίνει – άμεσα – κίνηση και για χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πάει για το… μπαμ με Μάντζουκιτς η Μπεσίκτας»

Και για να καταλάβετε και το πλαίσιο. Στον Γκολάσα, επαναλαμβάνω στο μεγάλο αστέρι δηλαδή της ομάδας, έχει προταθεί νέο συμβόλαιο ύψους 320.000 ευρώ, με τη Μακάμπι να σπάει κάθε οικονομικό ταβάνι για χάρη του διεθνή Ισραηλινού.

Στις άλλες δύο περιπτώσεις, αυτή του φορ δηλαδή και του στόπερ, ο προϋπολογισμός δεν ξεπερνάει (και αυτό σε πολύ λαρτζ καταστάσεις) τις 250.000. Ούτε λόγος φυσικά για αγορά ποδοσφαιριστή, δεν παίζει κάτι τέτοιο ούτε ως όνειρο.

Μέχρι να ενημερωθώ και για τα της Γουότφορντ, όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε και φυσικά, προσαρμοστείτε και ανάλογα.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα