Ο 21χρονος αριστερός μπακ καταγράφεται ως βασικός μεταγραφικός στόχος των «λύκων», με πρόταση που μπορεί να αγγίξει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Λαγό από το καπέλο έχει βγάλει ο Ολυμπιακός με το νεαρό Κώστα Τσιμίκα. Και στον Πειραιά απ’ ό,τι μαθαίνω, την ψάχνουν πολύ τη δουλειά σε όλα τα μέτωπα και χαμογελάνε για τη θεά τύχη, που με τη σειρά της, τους χαμογέλασε διάπλατα…  

Με τις εμφανίσεις που κάνει ο 21χρονος αριστερός μπακ με τη Βίλεμ, οι «ερυθρόλευκοι» τρίβουν τα χέρια τους αφού από το πουθενά είναι έτοιμες να σκάσουν προτάσεις για τον μικρό, που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα περίμεναν στο Λιμάνι.

Δεν συζητάμε μόνο για την ίδια τη Βίλεμ, η οποία σκοπεύει να καταθέσει πρόταση πάνω από 1 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μιλάμε και για πιο μεγάλα και πιο δυνατά ευρωπαϊκά κλαμπ, που εσχάτως μπήκαν στον χορό, για την απόκτηση του παίκτη.

Όπως πληροφορούμαι από την «μαγική» πιάτσα των ατζέντηδων, ο Τσιμίκας έχει καταγραφεί ως ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Βόλφσμπουργκ!

Οι «Λύκοι» έχουν παρακολουθήσει σχεδόν όλη την φετινή διαδρομή του νεαρού ποδοσφαιριστή στο ολλανδικό πρωτάθλημα και εκτιμούν πώς μπορεί να αποτελέσει μια χρυσοφόρα επένδυση για το μέλλον.

Τον έχουν σκανάρει, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της Βίλεμ, βρίσκεται και ένας άνθρωπός της που βλέπει τον Κωστάκη, και είναι έτοιμοι να τα σκάσουν.

Και επειδή θα έχουμε και συνέχεια, τις επόμενες μέρες θα σας πούμε και για το άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ που είναι έτοιμο να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για παίκτη του. Υπομονή και ένα-ένα θα τα μάθετε…