×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Kάτι δεν πάει καλά στα ιατρικά του ΠΑΟΚ…


    Agent Greek

Kάτι δεν πάει καλά στα ιατρικά του ΠΑΟΚ…


Πολλές οι περιπτώσεις επιπλοκών και γενικότερα προβλημάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στα ιατρικά του ΠΑΟΚ.

Επιπλοκές λέει παρουσιάστηκαν στην αποθεραπεία του Ζαμπά. 21 Νοεμβρίου χειρουργήθηκε. Τότε, η πρόγνωση για το διάστημα της αποκατάστασης του Βραζιλιάνου ήταν δύο με τρεις μήνες. Το δίμηνο το φάγαμε.

Και όπως φαίνεται, ούτε στο τρίμηνο θα πέσουμε μέσα. Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν λοιπόν και στο ιατρικό κομμάτι του ΠΑΟΚ; Οι αποφάσεις των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να εγχειριστούν από δικούς τους γιατρούς (για την ακρίβεια τον ίδιο, αυτόν της εθνικής Πορτογαλίας) ήταν μια πρώτη ένδειξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Νέα επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση

Το παράδειγμα, όμως, του Κρέσπο και το αλαλούμ που προκλήθηκε τόσο με την αρχική διάγνωση όσο και την επίσπευση της επιστροφής του ενόσω δεν είχε αποθεραπευτεί (που προφανώς επιδείνωσε το πρόβλημα του,) ανάγκασε τον Ισπανό να πάει στην πατρίδα του.

Με τον «Δικέφαλο» να ενημερώνει πως πήγε για δεύτερη γνώμη και την ίδια μέρα (!), ο Κρέσπο υποβλήθηκε σε χειρουργείο, κάτι που αν μη τι άλλο είναι πολύ χαρακτηριστικό για την κατάσταση.

Και δεν βάζω στην κουβέντα την υπόθεση Βέρνμπλουμ, ο οποίος από εκεί που θα χρειάζονταν έξι μήνες για επάνοδο έχει συμπληρώσει 14.

Δεν πρέπει συνεπώς να είναι ιδέα μου πως κάτι δεν πηγαίνει καλά συνολικά σε ιατρικό επίπεδο, αλλά και κατ’ επέκταση σε αυτό της αποκατάστασης των τραυματιών ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram