Μη ψάχνουμε φωτιά από την παρουσία του Μοντέστο στο παιχνίδι της Κάλιαρι και της χαιρετούρας που είχε ο Λυκογιάννης μαζί του.

Δεν ξέρω ποιον μπορεί να είδε ο Μοντεστό στο Μπενεβέντο – Κάλιαρι. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως σώνει και ντε είδε κάποιον με μεταγραφικούς σκοπούς και δεν περνούσε (που λέει ο λόγος) από τον «τελικό» παραμονής της πρώην ομάδας του και είπε να δει τι γίνεται.

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί σε αυτούς που ζαχαρώνει (αν υπάρχουν τέτοιοι) να είναι ο Λυκογιάννης. «Κουφετάκι» θα ήταν ο διεθνής μπακ στην αναζήτηση που κάνει ο Ολυμπιακός για αριστερό μπακ.

Μάλλον όμως μόνο εγώ πρέπει να το πιστεύω και άντε και το πιαριλίκι του Φρανσουά, αφού μέχρι και τώρα που τα λέμε δεν έχει υπάρξει ούτε καν sms προς τον «Λύκο» και φυσικά δεν υπήρξε και τίποτα στη συνάντηση των δύο μετά το ματς.

Συνάντηση που εν πολλοίς ήταν και τυχαία και εξ ολοκλήρου τυπική, με τα βασικά δύο παλιών γνωστών που συναντιούνται σε ξένα μέρη. Αφήστε που εκτός των υπολοίπων, ούτε η Κάλιαρι – που πιθανότατα μένει καμπιονάτο πλέον – δεν θα χαρίσει τον Λυκογιάννη, αλλά ούτε και ο ίδιος έχει προτεραιότητα την επιστροφή του, τη δεδομένη στιγμή, στην Ελλάδα.

Οπότε, πέραν του γεγονότος – παρουσία Μοντεστό σε παιχνίδια που συμμετείχε και συνάντησή τους μετά – δεν υπάρχει ούτε σπίρτο για να φτιάξουμε φωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός πουλάει στη Ρόμα τους καλύτερους αμυντικούς του!

Η Μαλέσκου έχει… παρενέργειες!

MasterChef highlights 12/5: Αποχώρησε ο Τζαμαλής εν μέσω συγκίνησης (vids)