Μανούσος: Έχει πέραση στον Πανιώνιο


    Sportime TeamΔεν είναι η χρονιά του φέτος. Πολλοί τραυματισμοί, λίγα τα ματς, ακόμη λιγότερα τα γκολ. Ο Γιώργος Μανούσος, όμως, δεν θα κριθεί από αυτά. Τα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του τόσα χρόνια. Τουλάχιστον έτσι σκεφτονται στον Πανιώνιο.

Το να μείνει στον Ατρόμητο το βλέπω αρκετά ζόρικο. Είτε είναι ο Νταμίρ Κάναντι εκεί (χλωμό αυτή τη στιγμή) είτε όχι. Ο Μανούσος, όμως, δε θα δυσκολευτεί να βρει συμβόλαιο στη Super League. Έξι σεζόν σερί αγωνίζεται στην κατηγορία και θα συνεχίσει. Το θέμα, λοιπόν, είναι το πού.

Απάντηση σε αυτό δεν θα μπορούσε να δώσει ούτε ο ίδιος. Εγώ θα σας πω, όμως, τι έχω ακούσει. Το όνομά του συγκινεί αρκετούς στη Νέα Σμύρνη. Και επειδή εκεί πάνω απ’ όλα μετράει ο λόγος του Νίκου Ζαμάνη, του αρέσει αρκετά.

Θα ήθελε να τον έχει πάρει στον Πανιώνιο χρόνια πριν. Τώρα είναι η ευκαιρία του. Και πλην του Ζαμάνη έχει και άλλους υποστηρικτές στον Πανιώνιο. Δεν είναι ένας και δύο, είναι παραπάνω.

Μη σας κουράζω. Δεν έχει νόημα από τώρα να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η κάθε ομάδα έχει τις σκοτούρες της αυτή τη στιγμή. Ο Πανιώνιος, λοιπόν, θέλει να τελειώσει με τη σωτηρία, να πάνε όλα καλά στο μέτωπο της αδειοδότησης και μετά θα κάνει τα κουμάντα του για την επόμενη μέρα.

Το τηλέφωνο θεωρώ πως θα γίνει. Το πώς θα το χειριστεί ο Μανούσος δεν το ξέρω. Υπάρχει και ένα ευαίσθητο θέμα που θα πρέπει να παρακαμφθεί για να δώσουν τα χέρια οι δύο ομάδες. Ατζέντης είμαι, πιστεύω να καταλαβαίνετε πού το πηγαίνω. Αλλά όταν υπάρχει θέληση, εγώ ξέρω ότι τέτοιου είδους κωλύματα τα ξεπερνάς…