Μαρτίνς

Το θέμα Φορτούνη δεν κρύβεται κάτω από το χαλάκι. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς όταν δεν το κάνει ο προπονητής με τον οποίο υπάρχει το θέμα με τον «Φορτού». Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τι cέγινε στο ημίχρονο (και μετά το τέλος) του ματς με τον Απόλλωνα. Το ξέρουν οι δυο τους....

Το θέμα Φορτούνη δεν κρύβεται κάτω από το χαλάκι. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς όταν δεν το κάνει ο προπονητής με τον οποίο υπάρχει το θέμα με τον «Φορτού». Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τι cέγινε στο ημίχρονο (και μετά το τέλος) του ματς με τον Απόλλωνα. Το ξέρουν οι δυο τους. Και τις… ερμηνείες των συμπεριφορών τους, αλλά και τις συμβάσεις που έχουν υιοθετήσει μεταξύ τους.

Μην ξεχνάτε πως ο Φορτούνης, στην πρώτη χρονιά του Μαρτίνς, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εκατέρωθεν και αμοιβαία, τότε, τα μέλια. Μετά ήρθε ο τραυματισμός και μετά η… Τούμπα, πέρυσι, με το γνωστό περιστατικό που «πάγωσε» τον Μαρτίνς (και τελείωσε από κάθε συζήτηση, ανεξαρτήτως υγείας, και τον Λάζαρο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπακάκης!

Εκτοτε, εξηγήσεις δόθηκαν, γέφυρες χτίστηκαν. Δεν φτάνουν. Σε σημείο που ο Μαρτίνς πλέον νιώθοντας τόσο δυνατός και το κυριότερο, έχοντας αν όχι την αποδοχή, την ευλογία του club, τουλάχιστον τη συναίνεσή του, δείχνει στον Φορτούνη δύο δρόμους. Το λένε χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι: my way, or, high way.

Η με τον δικό μου δηλαδή, ή της εξόδου. Και πιστέψτε με, παρότι δεν υπάρχει θέμα πώλησης (και ούτε θα υπάρξει ό,τι και να πουν από αύριο τα παπαγαλάκια), δεν είναι καθόλου δύσκολο, το… high way να ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο με έναν – πχ – δανεισμό ως το τέλος της σεζόν. Και τότε, βλέπουμε.