×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μασούρας: Από τον Πανιώνιο στο εξωτερικό με μία κίνηση


    Sportime Team

Μασούρας: Από τον Πανιώνιο στο εξωτερικό με μία κίνηση


Πώς το λέμε κι εμείς εδώ; Win-win situation ήταν και για τους δύο αυτός ο δανεισμός. Ο Γιάννης Μασούρας ανέβασε τις μετοχές του, ο Πανιώνιος πήρε λύσεις. Και τώρα καιρός να πάμε παρακάτω που λέει και ο Ρέμος.

Καλά τα έγραφαν τα παιδιά, στη Νέα Σμύρνη θα ήθελαν να τον κρατήσουν για άλλη μία χρονιά. Έπεσαν, όμως, στην αλλαγή φρουράς. Νέος μάνατζερ, νέα κόλπα.

Με τον Στράτο Φαφαλιό τα λένε καλά στην Πλατεία. Ό,τι έχει, εκεί το πάει. Δεν περνάει εύκολα παίκτες και αλλού άλλωστε. Επομένως, έχοντας αυτόν σύμμαχο και τον Ολυμπιακό, πίστευαν στον Πανιώνιο πως ο Μασούρας θα μείνει για άλλη μία σεζόν.

Τώρα που πήγε στο γραφείο του Πασχάλη Τουντούρη, ξεχάστε το. Σας το υπογράφω εγώ. Να πάμε και σε παραδείγματα; Και τον Βρουσάι ήθελε ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός ήταν θετικός στο να τον δώσει. Πού πήγε ο παίκτης; Στη Βίλεμ. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν λίγα χρόνια είχε στο deal με τους Πειραιώτες για τον Κούτρη, έναν δανεικό. Ήθελε διακαώς τον Τσιμίκα. Πού πήγε; Στη Βίλεμ και εκείνος.

Αλλά για να σας προλάβω. Όχι, δε θα πάει και ο Μασούρας στη Βίλεμ. Αυτό μαθαίνω τουλάχιστον. Έχει καλά κονέ και αλλού το συγκεκριμένο γραφείο, πιο βόρεια. Θα κάνει μία χρονιά εκεί και πού ξέρετε, μπορεί και εκείνος να εκτοξεύσει τις μετοχές του, όπως οι προηγούμενοι.

Και αφού πιάσαμε τους παίκτες της Prosport, ας πούμε και κάτι τελευταίο. Ελπίζουν, λέει, στον Πανιώνιο πως στο τέλος θα κρατήσουν τον Ντουρμισάι. Ναι, τι άλλα; Καταλαβαίνετε ποια θα είναι η συνέχεια και για εκείνον, αν στον Ολυμπιακό κρίνουν πως πρέπει να πάει κάπου δανεικός για μία χρονιά.