Μέντες: Η τέχνης της δουλειάς ενός ατζέντη να προκαλεί καραμπόλες, να μην ξοδεύεται κανείς, να μη χαλιέται κανείς και η τσέπη του να φουσκώνει.

Μέντες: Λίγη δημιουργική λογιστική σήμερα. Για να δικαιολογήσω τον τίτλο της στήλης. Ατζέντης λοιπόν. Πως κάνεις το τίποτα, κάτι, πως φτιάχνεις λεφτά εκεί που δεν υπάρχουν.

Περνάει ο Μουρίνιο στη Ρόμα. Είσαι Μέντες, δεν χρειάζεται να δουλέψεις πλέον τον «εκλεκτό» και έτσι, από τα 7 «χαρτιά» με τα οποία τον έκλεισες, δεν ζητάς μίζα.

Τι κερδίζεις; Εμπιστοσύνη. Να φέρεις τον τερματοφύλακα που θέλει ο Μουρίνο. Ένα 12αρι για πλάκα. Όπως τα πάρεις, τα δίνεις στον Ολυμπιακό (κάτι λιγότερα για την ακρίβεια) για τον Σα. Πελάτης σου αυτός και από τους πολύ γκρινιάρηδες. 22 δηλαδή εκατομμύρια κινούνται χωρίς ουσιαστικά να έχουν βγει από τα ταμεία ούτε τα μισά.

Και η προμήθεια; Χωρίς να υπολογίζονται τα ποσοστά από τα συμβόλαια των παικτών στα 2 «χαρτιά».

Έχει και συνέχεια όμως. Για να δικαιολογήσεις τη δουλειά που στήνεις, παίρνεις τον τερματοφύλακα της Ρόμα, που δεν είναι πελάτης σου, αλλά πλέον είναι βαρίδι και τον πουσάρεις στην Ατλέτικο.

Έτσι για να υπάρχει. Εδώ από τα 20 που έδωσαν οι Ρωμαίοι, θα σου κάνουν τεμενάδες αν πάρουν τα 15 πίσω, βγάζοντας έτσι και κέρδος από την αγορά του Πατρίσιο.

Τα χρήματα που κινούνται πλησιάζουν τα 40, τα πραγματικά παραμένουν λίγο πάνω από το δεκάρικο.

Και η προμήθεια, ανεβαίνει στο τάλιρο. Και επίσης, δημιουργείται χώρος για να δουλέψεις έναν ακόμη τερματοφύλακα (αυτό εν καιρώ).

Μαγεία…

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Κάιπερς στα ελληνικά (pic)

Ολυμπιακός: «Έκλεισε η μεταγραφή του Ενταό»

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έτοιμος να παντρέψει Μαριαλένα και Σάκη!