Προτάθηκε από τον μάνατζέρ του στη Γκενκ ο εξτρέμ του Πανιωνίου

Δύσκολα θα είναι και την επόμενη χρονιά στη Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Μασούρας. Συμβόλαιο έχει μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αλλά λείπει πλέον η διάθεση. Και ο Πανιώνιος, βέβαια, θα ήθελε πώς και πώς να τον πουλήσει τώρα. Έχουν πολλά ζόρια στην Πλατεία, μου λένε, και κάπως πρέπει να ανασάνει οικονομικά η ομάδα.

Πρόταση μέχρι τώρα δεν έχει φέρει κανένας, αλλά ο 24χρονος ειδικά ψάχνεται πολύ. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο. Της αρέσει, θέλει και εκείνος να πάει, αλλά θα πρέπει να… ψηθεί και η «Ένωση» να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται.

Μέχρι τότε ο μάνατζερ του παίκτη είναι αναγκασμένος να χτυπάει πόρτες και να ρωτάει. Μέχρι και στην Γκενκ τον πρότεινε! Ναι, καλά διαβάσατε.

Είναι, άλλωστε, μία ομάδα με την οποία έχει πάρε-δώσε ο Χρήστος Γάτσης λόγω Νίκου Καρέλη. Πάνω που τα έλεγαν, λοιπόν, ο Γάτσης με τους ανθρώπους της Γκενκ για τον πρώην φορ του Παναθηναϊκού, του εκμυστηρεύτηκαν οι Βέλγοι ότι θα χρειαστούν και εξτρέμ.

Χαμογέλασε, λοιπόν, ο Χρήστος και τους είπε «έχω παίκτη, σας ενδιαφέρει;». Δύσκολο φυσικά να προχωρήσει η περίπτωση του Μασούρα γιατί στη Γκενκ ψάχνουν γι’ άλλα…