Αλλιώς τα περίμεναν φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα και αλλιώς τα έχουν βρει. Η κατάσταση έχει ζορίσει επικίνδυνα και σε πρώτη φάση ετοιμάζεται ξεσκαρτάρισμα.

Ο Άλεξ Κακούμπα ήταν απλά η αρχή. Σας είχε προϊδεάσει το Sportime, άλλωστε, για τον Αφρικανό. Έπεται και συνέχεια. Είδα, λοιπόν, πως το θέμα έχει ψωμί και είπα να κάνω κι εγώ κάποια τηλέφωνα. Ποιοι χρειάζεται να ανησυχούν; Κυρίως καλοκαιρινά αποκτήματα. Μεταξύ μας, τους περισσότερους ακόμα τους ψάχνουμε.

Και τώρα που θίξαμε το θέμα της αναζήτησης, τι να κάνει αυτή η ψυχή ο Κάστρο; Έχετε νέα του εσείς; Γιατί εγώ τον έχω χάσει. Στο 0-0 με τη Λαμία είχε παίξει για τελευταία φορά (στη Super League) και αυτό ως αλλαγή. Βασικό έχει να τον βάλει από τη Ριζούπολη (15/9) ο Γιάννης Πετράκης, τότε που αποβλήθηκε ο Κολομβιανός.

Έξυπνα παιδιά είστε, καταλαβαίνετε πού το πάω. Θα σας πω και κάτι άλλο που μου μετέφεραν πρόσφατα. «Έχει τρελαθεί να κοιτάει dvd ο Πετράκης. Δεν θέλει να την ξαναπατήσει όπως με τον Κάστρο». Και ο άνθρωπος που μου το είπε, ξέρει πράγματα και καταστάσεις στα Ιωάννινα. Άρα τα ζόρια για τον Κάστρο είναι πολλά πλέον. Τυχαίο είναι που έχει δοθεί εντολή στους μάνατζερ να ψάχνουν αριστερό μπακ και οκτάρι; Έφυγε παίκτης που έπαιζε στην πρώτη θέση, θα δημιουργηθεί κενό και στη δεύτερη.

Το ξέρω, δε θα μείνετε ευχαριστημένοι με ένα όνομα. Περιμένετε να σας πω και άλλους. Τα σενάρια για τον Γιάννη Μυστακίδη δίνουν και παίρνουν. Από εδώ διαβάσατε άλλωστε ότι δεν πατάει καλά στους «κυανόλευκους». Περίπλοκο το θέμα του, όμως, δεν θα το ακουμπούσα. Αντιθέτως, ο Γιάννης Λουκίνας τι να λέει; Πιστεύει ότι είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ακόμα ή έχει αρχίσει να βάζει κάτω τους επόμενους πιθανούς προορισμούς;