×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νέα χρονιά, νέα ομάδα ο Μυστακίδης


    Sportime Team

Νέα χρονιά, νέα ομάδα ο Μυστακίδης


Αν δεν ήταν οι τραυματισμοί του… Έδειχνε πως έχει το πακέτο ακόμα και για να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς για εκείνον.

Πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Είχε και την κοπέλα του εκεί, ήρθε και ο Στέφανος Αθανασιάδης λίγο πιο μετά, όλα κουτί δηλαδή. Έλα, όμως, που κάτι δεν κόλλησε… Το ψάχνω κι εγώ αυτό. Δεν έκανε το «γκελ» στον Γιάννη Πετράκη; Ξενέρωσε ο ίδιος που η φετινή σεζόν εξελίσσεται σε ιδιαίτερα ζόρικη για τους Ηπειρώτες;

Εγώ ένα έμαθα και γι’ αυτό σας γράφω. Με το νέο έτος, θα τον δούμε σε άλλη ομάδα. Είναι σχεδόν δεδομένο αυτό. Το έχει πει και στους συμπαίκτες του. Ουσιαστικά έχει ήδη χαιρετήσει ο Μυστακίδης. Πόσο έμεινε άλλωστε; Ένα ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αφήστε που η αγωνιστική πιθανότατα αναβάλλεται μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή.

Σας είχε προϊδεάσει το Sportime και έπεσαν μέσα. Μη μου πείτε πως δεν έκανε σε κανέναν σας εντύπωση ότι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ηρακλή. Τόσοι πήραν την ευκαιρία τους. Εκείνος γιατί όχι; Πάντως, επειδή έκανα ρεπορτάζ, ήταν και άρρωστος. Αυτό λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα και επιβεβαιώνεται από διάφορα στόματα. Ακόμη κι έτσι, όμως, «θέμα» υπάρχει.

Μήπως γι’ αυτό υπάρχουν σκέψεις στην ομάδα και για μία τρίτη μεταγραφή; Λέτε να δούμε τον Πετράκη και τους συνεργάτες του να παλεύουν και για μία προσθήκη ψηλά; Ας μην αποκλείουμε τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που σίγουρος δεν είναι ούτε ο Γιάννης Λουκίνας.


Τελευταία Νέα