×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντέλετιτς: Η επαφή με ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και η Μορεϊρένσε


    Sportime Team

Ντέλετιτς: Η επαφή με ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και η Μορεϊρένσε


Είναι από τους παίκτες που γουστάρω να βλέπω ο Μίλος Ντέλετιτς. Σούπερ χρονιά κάνει. Μισή ομάδα είναι στην ΑΕΛ μεσοεπιθετικά ο Σέρβος.

Εννοείται, λοιπόν, πως εκτός από μένα το έχουν παρατηρήσει και άλλοι αυτό. Και πρώτος ο Αλέξης Κούγιας που ήθελε διακαώς να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Δε μάσησε, όμως, ο παίκτης. Παρά τα όσα διέρρεαν από την ΑΕΛ κατά καιρούς, ποτέ δε συμφώνησε. Ήξερε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάμε τώρα στην… είδηση που έβγαλε ο Κούγιας. Είπε ότι ο Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ. Δεν ισχύει αυτό. Κάποιος δεν τον ενημέρωσε σωστά τον Αλέξη. Τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει. Έκανε τα τηλέφωνά του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σύλλεξε τα στοιχεία που έπρεπε και μετά το θέμα έφυγε από εκείνον. Οι συζητήσεις άρχισαν και μάλιστα οι δύο πλευρές βρέθηκαν αρκετά κοντά. «Εάν έμενε ο Ουζουνίδης, η μεταγραφή θα είχε κλείσει», μου είπαν. Άλλαξε ο προπονητής, άλλαξαν και τα δεδομένα. Στο φινάλε μπορεί όντως να υπογράψει στην ΑΕΚ, αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει.

Τι άλλες προτάσεις είχε ως τώρα; Γνωρίζω ότι ψάχτηκε με την περίπτωσή του και ο Ολυμπιακός. Ήθελε να τον πουλήσει ο Κούγιας τον Ιανουάριο για να μην τον χάσει ελεύθερο σε έξι μήνες και έκανε ένα άνοιγμα προς τον Πειραιά. Δεν υπολόγισε, όμως, στα «θέλω» του παίκτη. Ο Ντέλετιτς δεν ήθελε να παίξει σε μία ομάδα που θα έβλεπε ενδεκάδα με τα… κιάλια και γι’ αυτό το ξέκοψε από νωρίς.

Και κάτι τελευταίο. Ξέρετε ποια ήταν η ομάδα που πίεσε αρκετά για να τον πάρει πριν λίγο καιρό; Η Μορεϊρένσε. Οι Πορτογάλοι έφτασαν να χτυπήσουν και την πόρτα της ΑΕΛ. Όταν άκουσαν, όμως, πόσα ζητούσαν οι «βυσσινί», έμειναν με το στόμα ανοιχτό και στράφηκαν αλλού.


Τελευταία Νέα