×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Agent Greek τα γράφει, εσείς το… copy paste σας


    Agent Greek

Ο Agent Greek τα γράφει, εσείς το… copy paste σας


Ανάγκη επιβεβαίωσης δεν έχει η συγκεκριμένη γωνιά, αλλά καλό είναι ορισμένες διαδρομές, ακόμη και σε καιρούς πανδημίας, να μην αγνοούνται.

Λόγω συνθηκών, είπα να μην είμαι προκατειλημμένος. Ισα ίσα που δικαιολόγησα και τον μηρυκασμό και την ανακύκλωση, αλλά ακόμη ακόμη και την αντιγραφή των όσων γράφονται σε τούτη τη γωνιά. Σε καιρό που δεν υπάρχει είδηση ούτε για δείγμα, είναι και λογικό, ειδικά από εκείνους που δεν την πετυχαίνουν ακόμη και αν τρακάρουν πάνω της σε… καλές μέρες.

Υπάρχει όμως και ένα όριο. Παρασκευή δημοσιεύεται εδώ το πλήρες ιστορικό για τον Μίσιτς. Την επόμενη, αυτολεξεί – ουσιαστικά – αντιγραφή. Το Σάββατο, το παίρνουν οι Πορτογάλοι, γράφουν ακριβώς το ίδιο και χτες, «επιβεβαιώθηκαν» πάλι άλλοι… αποκλειστικοί, που μέχρι προχτές ανακύκλωναν τα όσα «έδινε» ο ΠΑΟΚ.

Δεύτερο; Άμεσα ξεκαθαρίζεται εδώ το τοπίο στο «θέμα» Καφού – Αρη, την επόμενη copy-paste αλλού.

Αμ το άλλο; 11 Μαρτίου, εδώ, σε αυτήν ακριβώς τη θέση, γράφεται πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για το δίδυμο Τσιμίκα – Καμαρά έχουν φτάσει στα 55 εκατ. ευρώ (πακέτο προφανώς), με το μίνιμουμ ποσό που «ακούνε» οι «ερυθρόλευκοι» να είναι 25 και 20 «χαρτιά» αντίστοιχα.

Εκτοτε, φτάσαμε να διαβάζουμε πως συζητάει ο Ολυμπιακός και προτάσεις για 8 και 10 εκατομμύρια για τον «Τσίμι».  Πλέον όμως, που το πήραν το χαμπάρι και οι Ιταλοί, «επιβεβαιώνονται» και οι υπόλοιποι στα μέρη μας. Μας βλέπουνε αδέρφια…

Ετσι, για να μην ξεχνιόμαστε, τουλάχιστον και μεταξύ μας…