Ο Χαρίσης που αναπολούν στον ΠΑΣ Γιάννινα


Sportime Team

Ο Χαρίσης που αναπολούν στον ΠΑΣ Γιάννινα


Τι να κάνει αυτό το παιδί σκέφτηκα; Οπότε είπα να ψαχτώ λίγο. Τον πίστευα από το ξεκίνημά του και ας μην έχει την πορεία που περίμενα ο Χάρης Χαρίσης.

Σε μεγάλο βαθμό δεν φταίει και εκείνος εδώ που τα λέμε. Πήγε στον ΠΑΟΚ και δεν τον πίστεψαν ποτέ. Κανείς δεν κατάλαβε το γιατί. Λες και είναι όλα τα χαφ τους καλύτερα από τον 23χρονο…

Στο θέμα μας όμως. Πάλι δανεικός δόθηκε. Στην Κόρτραϊκ είναι φέτος και δεν παίζει. Οκτώ ματς, αλλά μόνο δύο ως βασικός. Ο Πασχάλης Τουντούρης φροντίζει να του ανοίγει πόρτες στο Βέλγιο, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση εάν τον Ιανουάριο τον πάρει από την… αγαπημένη του κατά τα άλλα Κόρτραϊκ.

Φυσικά θα πρέπει να βρεθεί και ο επόμενος προορισμός. Είναι τώρα να φεύγεις από κάπου χωρίς να έχεις έτοιμο το πλάνο; Όχι βέβαια. Και γι’ αυτό άρχισαν οι φήμες. Κάποιοι κάνουν και όνειρα.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα για παράδειγμα, άλλο που δεν θα τον ήθελαν. Η πρώτη φορά είναι που θα ψάχνονταν για το δικό τους παιδί; Και πριν από 1,5 καλοκαίρι ο Χαρίσης έπαιξε αρκετά. Τον ζητούσαν επίμονα οι Ηπειρώτες, αλλά είχε άλλες προτεραιότητες.

Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή, να ψάχνει ξανά χαφ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αν θέλετε, πάντως, την εκτίμησή μου, το στόρι ίδια κατάληξη θα έχει. Υπάρχουν άτομα που θα τον ήθελαν πολύ πάνω. Και ο κυρ Γιάννης και διάφοροι ακόμα. Ο Χαρίσης, όμως, το βλέπει ως πισωγύρισμα. Η ομάδα της πόλης του είναι, την αγαπάει, αλλά δεν… Αυτά προς το παρόν και εάν χρειαστεί, θα επανέλθω.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news