×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Γιαννιώτης δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ αν…


Agent Greek

Ο Γιαννιώτης δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ αν…


Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει ένα συμβόλαιο, που λήγει το καλοκαίρι και μην πει κανείς πως δεν είναι μια περίπτωση, που δεν ιντριγκάρει.

Όχι εμάς φίλοι μου, αλλά τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Γιαννιώτης θα φύγει από τον Ολυμπιακό μια και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ για το νέο συμβόλαιο. Έγιναν πολλά βέβαια για τον τερματοφύλακα που ξεκίνησε ως ο Νο1 φέτος του Ολυμπιακού.

Πρόλαβε και έκανε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και στη συνέχεια πάγκος και εξέδρα.

Ο ίδιος ο Γιαννιώτης όταν βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ είχε πει πως ελπίζει να βρει σύντομα τον νέο σταθμό στην καριέρα του και για αυτό δουλεύει ο ατζέντης του, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Μια από τις ομάδες, που δε μένουν αδιάφορες στην περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη είναι η ΑΕΚ. Αυτό μαθαίνω τουλάχιστον.

Σε καλή ηλικία (τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 27), με παραστάσεις πολλές από το πέρασμά του από Ατρόμητο αλλά και όσο πρόλαβε να παίξει στον Ολυμπιακό και διεθνής (κάποτε).

Βέβαια, όλα αυτά αν… Αν φύγει ο Μπάρκας πρώτα απ’ όλα με μεταγραφή. Μπάρκας και Γιαννιώτης στην ίδια ομάδα δεν παίζει ως σενάριο.

Ο Γιαννιώτης θέλει να πάει σε ομάδα, που τουλάχιστον στην αφετηρία της σεζόν θα είναι ο Νο1. Όπως δηλαδή ξεκίνησε φέτος στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα αν τελικά έρθει πρόταση για τον Μπάρκα και μάλιστα καλή και γίνει η μεταγραφή, τότε ο Γιαννιώτης θα μπει στο κάδρο.

Πολλά τα αν, αλλά σας λέω πως έχουν τα πράγματα, τι να κάνω.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Γιαννιώτης βέβαια, είναι στη λίστα και άλλων ομάδων. Για ΠΑΟΚ να σας πω τώρα δεν το βλέπω. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εκείνος, που το ψάχνει πολύ για το τι, πως και πότε μπορεί να γίνει κάτι.

Ο Μιλόγεβιτς έχει καλή άποψη για τον παίκτη και τίποτα δε θα πρέπει να αποκλειστεί.

Για να γυρίσουμε, όμως, στην ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως στο θέμα των τερματοφυλάκων μαθαίνω πως όλα είναι ρευστά. Δηλαδή πλην των likes στον Γιαννιώτη υπάρχει και μια πιο ριζοσπαστική άποψη ακόμα και αν φύγει ο Μπάρκας.

Να πάρει η ΑΕΚ τον Αθανασιάδη αλλά να ξεκινήσει ως Νο1 ο Τσιντώτας.

Too much θα μου πείτε αλλά στην ΑΕΚ τις κάνουν κάτι τέτοιες εκπλήξεις είναι η αλήθεια.

Βέβαια, πιο ωραίο θα ήταν ένα τρίδυμο Γιαννιώτη, Τσιντώτα, Αθνασιάδη, τρεις Έλληνες και σε καλή ηλικία.