Ο Καλτσάς και οι άλλοι…


    Sportime TeamΤρένο πηγαίνει με τον Γιώργο Παράσχο ο Αστέρας Τρίπολης και ένας από τους πιο φορμαρισμένους του παίκτες είναι ο Νίκος Καλτσάς. Οπότε είπα να ψαχτώ λίγο προς τα εκεί. 

Και θα σκεφτείτε πώς βρήκα την όρεξη τέτοιες μέρες. Ξέρετε πώς πάνε αυτά. Σε παίρνουν τηλέφωνο να σου πουν χρόνια πολλά, σου λένε και 2-3 πράγματα. Ελπίζω να περνάτε καλά κι εσείς αυτές τις μέρες.

Στην Τρίπολη, λοιπόν, έχουν αρκετά σημαντικά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Μιλάμε για παιδιά που μπορούν να απασχολήσουν αρκετές ομάδες της Super League. Κάποιοι θα κοιτάξουν και εκτός συνόρων.

Αυτό που μαθαίνω είναι πως έχουν ζορίσει λίγο τα πράγματα στις πρώτες συζητήσεις. Ο Αστέρας είναι ομάδα που σε πληρώνει στην ώρα σου, δίνει σχετικά καλά λεφτά, έχει στόχους. Δεν βρίσκεις εύκολα καλύτερα. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται να πιστεύουν πως μπορούν ή απλά θέλουν να αλλάξουν παραστάσεις. Ας μην μπούμε σε ονοματολογία τώρα, δεν χρειάζεται τέτοιες μέρες να ενοχληθεί κανείς.

Εγώ ένα κρατάω απ’ όσα μου είπαν. Αυτή τη στιγμή η εξαίρεση είναι ο Καλτσάς. Είναι ο πιο ζεστός. Λογικά θα ανανεώσει κιόλας. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως το δικό του θέμα δεν θα τραβήξει πολύ.

Τώρα για τους υπόλοιπους μη με ρωτάτε. Έχουμε ακόμα πολύ καιρό μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. «Και πού θα πάνε;» μου είπαν για 1-2 παίκτες. Ίσως να έχουν και δίκιο. Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αστέρας είναι ανεβασμένος και δειλά-δειλά αρχίζει να κοιτάει προς την πεντάδα. Αν καταφέρει να μπει, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Γι’ αυτό υπομονή…Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.