×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Νταμπίζας μίλησε και… χάλασε πολλούς


    Agent Greek

Ο Νταμπίζας μίλησε και… χάλασε πολλούς


Χάλασε κόσμο η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Νταμπίζας. Προκαταβολικά γιατί άλλοι είχαν επενδύσει πως θα την είχαν και έμειναν στον άσο (στέλνοντας όμως, με ενδεικτικά κείμενα, τα… χαιρετίσματα στον «Ντάμπι»).

Το κυριότερο όμως είναι πως ο Νταμπίζας χάλασε κόσμο με όσα είπε. Δεν θα μπω στο τριπάκι να κρίνω αν ήταν υπερβολικά, αληθινά, ψεύτικα, διπλωματικά ή οτιδήποτε τέλος πάντων.

Ο Νταμπίζας είχε θεσμικό ρόλο σε μια ομάδα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της για δύο σεζόν και βάσει αυτού πρέπει να κρίνεται και να αξιολογείται, ακόμη και στον δημόσιο λόγο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Έχασε 500.000 ευρώ από την Πάρμα για Νίνη

Και φυσικά, θεμιτό να βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά. Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος να τα δει και διαφορετικά.

Και ας χάλασε κόσμο.

Χάλασε τη μαγιά των όσων έλεγαν πως πέρασε παίκτες κόντρα στις επιθυμίες του Δώνη.

«Συναποφασίζαμε» είπε και το ξεκαθάρισε, χωρίς ν’ αφήσει και τα καρφιά προς το «τρένο».

Χάλασε την πλευρά Χατζηγιοβάννη. Πολλά και κομματάκι αστήρικτα τα όσα της καταλόγισε (γνώμη μου), κυρίως όμως χάλασε γιατί «έδωσε» στεγνά τον «Χάτζη», αμφισβητώντας τα παναθηναϊκά του αισθήματα.

Χάλασε, λιγότερο, και την πλευρά Μπουζούκη.

Χάλασε δημοσιογράφους (ήθελε και περισσότερο ίσως), χάλασε φυσικά και τον ίδιο τον Αλαφούζο (αν και δεν είμαι σίγουρος πως ο «Αλαφού» πληροφορήθηκε το τι είπε ο πρώην εργαζόμενος του).