×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Σαββίδης και ο σύμμαχός του στον Άρη


    Sportime Team

Ο Σαββίδης και ο σύμμαχός του στον Άρη


Παίκτης του Άρη είναι από την Πέμπτη (24/1) ο Κυριάκος Σαββίδης. Μη μου πείτε ότι δεν ξαφνιαστήκατε καθόλου, δεδομένου ότι δεν είχε ακουστεί τίποτα. Δεν θα έπρεπε όμως.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τις φιλίες. Είναι πολύ σημαντικές και φαίνεται διαρκώς. Έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο να σε περάσει κάπου; Όλα γίνονται. Έτσι συνέβη και με τον 23χρονο. Με το που είδαν στον Άρη ότι επιτέλους φεύγει ο Κολάσο και παίρνουν βαθιά ανάσα γλιτώνοντας το συμβόλαιό του, άνοιξε μία θέση στα χαφ.

Γιατί τελικά επιλέχθηκε ο Σαββίδης; Εννοείται πως παίζουν ρόλο και τα χρήματα. Καλός παίκτης είναι, το έδειξε και στον Πανιώνιο και κυρίως φθηνός. Σκεφτείτε ότι πέρυσι τα χάλασε στην ανανέωση με τους Νεοσμυρνιώτες γιατί ζητούσε μία μικρή αύξηση. Να πάει δηλαδή στα 60-70.000 ευρώ. Ε για έξι μήνες και όντας ανενεργός, πόσο να στοίχισε;

Το βασικότερο, όμως, είναι άλλο. Ότι μέσα στον Άρη είχε έναν πολύ καλό… σύμμαχο για να «περάσει» η μεταγραφή του. Έναν άνθρωπο που ο Θόδωρος Καρυπίδης δήλωσε πως εμπιστεύεται πολύ. Τον Ντίνο Διαμαντόπουλο φυσικά.

Εκείνος τον είχε πάει στον Πανιώνιο, όταν ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπονητής, όπως είχε κάνει τότε μαζί με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο και με αρκετούς παίκτες ακόμη (Ρισβάνη, Μπακασέτα, Βλάχο, Σιώπη κλπ). Ήταν κλειδί ο ρόλος του Ντίνου σε αυτή τη μεταγραφή. Και εάν βγει ο Σαββίδης θα κερδίσει πόντους και ο άλλοτε χαφ του ΠΑΟΚ και ένα νέο συμβόλαιο.


Τελευταία Νέα