Ολυμπιακός, Ένγκελς, Μολέντο, Μαυροπάνος και… Παναθηναϊκός


    aGent GreekΑν κρίνω από τα πρώτα ονόματα που έχουν γραφτεί και κυκλοφορήσει ότι είναι οι καλοκαιρινοί στόχοι που έχει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας, μάλλον δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ξεκάθαρο και οριοθετημένο στους «ερυθρόλευκους».

Πέραν του ότι ισχύει – οι πρώτες κουβέντες με Μαρτίνς για τα… βασικά του καλοκαιριού θα γίνουν μετά τον Παναθηναϊκό, κατά τη διάρκειας της διακοπής – είναι και… προφανές, αν σκαλιστούν λίγο βαθύτερα οι υποθέσεις των συγκεκριμένων, πρώτων ονομάτων.

Ο Ενγκελς, πέραν του ότι ακούει Ελλάδα και… τρέχει, ήταν δεδομένο πως θα έμενε στη Ρεμς, αφού ο δανεισμός του θα μετατρέπονταν σε αγορά, υποχρεωτική μάλιστα, αν ο γαλλικός σύλλογος σώζονταν, κάτι που έχει πετύχει από το… φθινόπωρο!

Για τον Μαυροπάνο, πέραν του ότι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιείται από τον νεαρό στόπερ, το βασικό θέμα σε αυτήν την υπόθεση είναι ο μάνατζερ Φάρρας, ο οποίος πήγε τον Μαυροπάνο στην Άρσεναλ, αλλά και «κατηγορείται» από τον Ολυμπιακό για την «κλοπή» Καμπετσή στην Ντόρτμουντ. Δεν θέλουν να τον βλέπουν στο λιμάνι, όχι να κάνουν δουλειά μαζί του (αν βέβαια, βγει από τη μέση, ίσως, ίσως λέω, να αλλάζει το πράγμα…).

Όσο για τον Μολέντο; Μη λέω τα ίδια, κρίμα είναι. Πέντε «χαρτιά». Τόσες οι απαιτήσεις της – άκαμπτης ακόμη – Ιντερνασιονάλ. Πολλά ρε παιδί μου για 33χρονο…