Το Sportime αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να περάσει στο… παρασύνθημα για την απόκτηση του Λούκας Σάσα. Ο agent greek στην έντυπη έκδοση του sportime αναφέρει για τον παίκτη του Άρη: Κουράζει, αλήθεια. Scripta manent όμως. Ετσι, για να ξέρουμε τι λέμε, ποιοι το λέμε και πότε το λέμε. Αντιγράφω λοιπόν τι δημοσιεύτηκε εδώ...

Το Sportime αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να περάσει στο… παρασύνθημα για την απόκτηση του Λούκας Σάσα.

Ο agent greek στην έντυπη έκδοση του sportime αναφέρει για τον παίκτη του Άρη:

Κουράζει, αλήθεια. Scripta manent όμως. Ετσι, για να ξέρουμε τι λέμε, ποιοι το λέμε και πότε το λέμε. Αντιγράφω λοιπόν τι δημοσιεύτηκε εδώ στις 21 Ιανουαρίου: «Ο Μαρτίνς, παρά τον τερματισμό του δανεισμού του Μπενζιά, δεν «καίγεται» για χαφ. Και αν είχε να διαλέξει κάποιον τέταρτο, από τα μέρη μας θα ψώνιζε. Τον Σάσα του Αρη. Τον έχει σε (μεγάλη) εκτίμηση τον Βραζιλιάνο ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρώντας τον ιδανικό να συμπληρώσει το καρέ του κέντρου».

Ελπίζω να έγινε αντιληπτό λοιπόν. Και μην με προκαλείτε υπενθυμίζοντας ποιος το «αποκάλυψε» πρώτος, γιατί ικανός είμαι να το υπενθυμίζω κάθε μέρα. Πάμε παρακάτω λοιπόν.

Την έγκριση του για τον Σάσα, ο Μαρτίνς δεν την έχει δώσει τώρα. Την έχει δώσει από τις γιορτές. Οτι του κάνει, του κάνει. Δεν τον θέλει για βασικό, για συμπληρωματικό τον ήθελε, για συμπληρωματικό (θα) τον θέλει και τώρα. Φυσικά, αυτονόητο είναι – κοιτάξτε απλώς ποιοι εκπροσωπούν (ο Μαρσέλο και ο Λουτσιάνο…) τον Βραζιλιάνο και θα καταλάβετε… – πως ο Σασά γνωρίζει από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Και φυσικά, το γνωρίζει και ο Καρυπίδης. Για να μην πω ότι ποντάρει σε αυτό για να πάρει ανάσα. Είτε οικονομική είτε σε επίπεδο ανταλλαγμάτων. Αν εγώ πόνταρα κάπου πάντως, στο δεύτερο θα πόνταρα γιατί το 1,2 εκατ. του buy-out του Σάσα, ο Ολυμπιακός δεν το πληρώνει ποτέ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο