×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Η πρόκριση βάζει μεταγραφικές… φωτιές!


Agent Greek

Ολυμπιακός: Η πρόκριση βάζει μεταγραφικές… φωτιές!


Χρήσιμο είναι να μην προσπερνάμε ορισμένα πράγματα. Έκλεισε λοιπόν το Σάββατο στην Σπόρτινγκ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ταμπάτα.

Αυτός που είχε εμφανιστεί ως μια, σοβαρή, εναλλακτική επιλογή του Ολυμπιακού. Τα «λιοντάρια» τον έκλεισαν πληρώνοντας 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του! Ναι, από το μυαλό του Μαρτίνς είχε περάσει ως σκέψη ο Βραζιλιάνος (παρότι στην ταπεινή Πορτιμονένσε είχε περάσει ακόμη και από τη σελεσάο), ωστόσο μόλις πληροφορήθηκε τις απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου, αυτομάτως άλλαξε ρότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Η επιμονή με Μπουφάλ και οι… άλλοι

Πάλι καλά. Επίσης σημαντικό σ’ ένα παζάρι είναι να μην μπλέκεις με ανέφικτες περιπτώσεις. Να μην σπαταλάς χρόνο σε ιστορίες και υποθέσεις που είναι τόσο μπλεγμένες, που δεν ξεμπλέκουν ακόμη και αν τα έχεις βρει (πχ) με τον παίκτη ή ακόμη και με την ομάδα που ανήκει. Και τέτοια παραδείγματα υπάρχουν αρκετά και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή μπήκαμε πλέον στην τελευταία εβδομάδα της, δεν χρειάζεται συγκεκριμενοποίηση. Η τελευταία εβδομάδα άλλωστε, είναι ένα τελείως διαφορετικό παζάρι.

Στον Ολυμπιακό το ξέρουν. Χρόνια το κάνουν. Χρόνια το περιμένουν, χρόνια παίζουν μπάλα αυτές ακριβώς τις μέρες. Και τώρα, έτσι θα γίνει. Σημειώστε λοιπόν το δικό μου το ποντάρισμα (ποντάρισμα, ε, μην παρεξηγηθούμε. Εδώ δεν έχει κονιορδιλίκια): over 2,5 σε αποχωρήσεις και over 3,5 σε αφίξεις.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα