×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: H Γουλβς θα ανεβάσει και άλλο την αξία των παικτών


    Agent Greek

Ολυμπιακός: H Γουλβς θα ανεβάσει και άλλο την αξία των παικτών


Ολυμπιακός: Άρεσε λέει ο Μπα στον Αρτέτα. Του άρεσε όμως και ο Σισέ. Αφού στο μεταξύ του είχε αρέσει και ο Καμάρα. Λογικά όλα.

Απόνερα της ανατροπής και της επικής πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ. Πασαρέλα είναι αυτά τα παιχνίδια. Και χρηματιστήριο.

Παίζεις καλά; Μπαίνεις στον χάρτη. Αντέχεις στους ρυθμούς του πλέον απαιτητικού πρωταθλήματος του πλανήτη με το συναπάντημα με μια από τις εκπροσώπους του; Ανεβάζεις εκατομμύρια στην αξία και τη μετοχή σου.

Κάπως έτσι συνέβη και για τους τρεις Αφρικανούς, κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε η τάση και η πανταχόθεν εκτίμηση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτι τέτοιο κέρδισε και ο Ομάρ (που by the way, ελεύθερος είναι να υπογράψει όπου γουστάρει…), κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Γκιλιέρμε (αν δεν τον ανανεώσει γρήγορα ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο σουξέ το καλοκαίρι), ακόμη ακόμη και για το… σιγανό ποταμάκι, τον Μπουχαλάκη, τον οποίο δεν εκτιμάμε – τρομάρα μας.

Αλλά αθόρυβα, έχει τραβήξει βλέμματα και η τιμή του από το τάλιρο που μπορούσε να δώσει η Μπολόνια έχει ξεπεράσει τα 8.

Δεν ξέρω λοιπόν αν στον Αρτέτα συγκεκριμένα, ή αν στην Αρσεναλ ή αν στον… Θεό τον ίδιο άρεσαν όλοι αυτοί.

Σημασία δεν έχει. Οι τιμές τους «τσιμπήθηκαν» και η συγκυρία των δύο παιχνιδιών με τη Γουλβς είναι ευκαιρία για ακόμη περισσότερο…


Τελευταία Νέα