×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Ο Κριστιάν, ο Οζκάν και το… παγόβουνο


    Agent Greek

Ολυμπιακός: Ο Κριστιάν, ο Οζκάν και το… παγόβουνο


Ολυμπιακός: Να έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είναι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, ο spokesman του Ολυμπιακού σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι απλώς ο άνθρωπος που ελέω της φήμης του, αξιοποιείται από τους «ερυθρόλευκους» για promotion.

Πλέον, είναι επιτελικό στέλεχος, με συγκεκριμένο ρόλο στον σχεδιασμό. Συνεπώς, ό,τι ξεστομίζει, δεν είναι άκαιρο και άσκοπο.

Δεν μπορεί, λοιπόν, να του… ξέφυγε πως ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Μεχμέτ Οζκάν. Ούτε και είχε διάθεση ο Γάλλος να κάνει διαφήμιση στον 20χρονο πιτσιρικά, αλλά ούτε και «ξεπληρώσει» χάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι πανηγυρισμοί έμειναν στο αεροπλάνο

Υπενθυμίζω, πως πριν καν προκύψει θέμα Ποντένσε για τους «ερυθρόλευκους», ο Καρεμπέ ήταν αυτός που τον είχε φέρει στο (ελληνικό) προσκήνιο, αποκαλύπτοντας – μήνες πριν το deal – πως τσεκάρεται από τους δευτεραθλητές Ελλάδας.

Ναι, υπάρχει και ο αντίλογος (πως κατά καιρούς έχει ονοματίσει «στόχους» διάφορους, που δεν είδαμε ποτέ), αλλά είπαμε, πλέον ο Καρεμπέ είναι… άλλος.

Και διοικητικά και σε επίπεδο δημοσίου λόγου. Αν ρωτάτε εμένα, η πρόσφατη αλλαγή στην μανατζερική εκπροσώπηση του Οζκάν δεν μπορεί να είναι ασύνδετη με τις δηλώσεις Καρεμπέ.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις μπάσιμο στην τουρκική αγορά, προσπερνώντας τις εκεί παραδοσιακές δυνάμεις, αλλά δεδομένα, ο Ολυμπιακός το κυνηγάει. Και ίσως ο Οζκάν να είναι (μόνο) η κορυφή του παγόβουνου.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook


Τελευταία Νέα