Ολυμπιακός: Περισσότερα από μία κίνηση!


Agent Greek

Ολυμπιακός: Περισσότερα από μία κίνηση!


Να δίνει ο Ολυμπιακός 2,5 «χαρτιά» για τον Πέτροβιτς, δύσκολο. Δεν θα μείνω στο αν ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο θέμα που «έσκασε» από Σερβία μεριά. Στον Ολυμπιακό άλλωστε είναι ξεκάθαροι πως μεταγραφές για τώρα, τέλος.

Περισσότερη σημασία εδώ έχουν τα γύρω γύρω. Ο δίαυλος λοιπόν που έχουν ανοίξει, ή για την ακρίβεια που για χρόνια προσπαθούν και πάλι να ανοίξουν στη Σερβία χρησιμοποιώντας όμως αυτή τη φορά διαφορετικούς μεσάζοντες, οι «ερυθρόλευκοι», εννοείται πως θέλει «τάισμα και πότισμα».

Ο χαφ του Αστέρα είναι όντως από τα καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα τη δεδομένη στιγμή στο ποδόσφαιρο των «πλάβι» και ενδεχόμενη αγορά/απόκτησή του είναι κάτι παραπάνω από μια επενδυτική κίνηση: είναι μήνυμα στην εκεί αγορά πως ο Ολυμπιακός πατάει πόδι, εξακολουθεί να ελέγχει και να θέλει να παίξει ρόλο στα πράγματα.

Αυτονόητα είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στους νέους διαμεσολαβητές/συνεργάτες που χρησιμοποιούν οι πρωταθλητές.

Παράλληλα όμως, αν τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο (κίνηση εν όψει καλοκαιριού), είναι και σαφές μήνυμα προς τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο.

3,5 εκατ. ευρώ δόθηκαν το καλοκαίρι για να αποκτηθεί ο Πέπε, εισήγηση μανιώδης του Πέδρο Μαρτίνς. Και τώρα, γίνεται κίνηση (γιατί αυτή δεν αμφισβητείται) με επίσης σοβαρά χρήματα (ακόμη και αν δεν είναι τα 2,5 που γράφουν οι Σέρβοι) για παίκτη στην ίδια θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρουσάι για ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε από ντέρμπι – Πάμε για την νίκη παντού»

Μαρτίνς: Του βάζουν δύσκολα οι Βαλμπουενά, Φορτούνης (vids)

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.


Sportime Extras