×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Πρώτα θα πουληθεί ο Σισέ, μετά ο Μπα


    Agent Greek

Ολυμπιακός: Πρώτα θα πουληθεί ο Σισέ, μετά ο Μπα


Ας μιλήσουμε για τους Σισέ και Μπα. Η διαδρομή γνωστή. Γράφεται κάτι δώθε, το «φουσκώνουν» γνωστοί-άγνωστοι και το σερβίρουν φουσκωμένο όξω.

Ακόμη και στους σοβαρούς, που τα μεταγραφικά και τα εκατομμύρια τα ‘χουν ψωμοτύρι, γραφικότεροι (περισσότεροι κι από εμάς) πάντα βρίσκονται.

Γιατί να γράφεται, έστω και από παρακμιακά sites στην Αγγλία, πως ο Ολυμπιακός δεν θα συζητούσε προτάσεις 20 εκατ. για τον Μπα, είναι ο ορισμός της γραφικότητας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ολυμπιακός: Αυτούς θέλει το καλοκαίρι! (vids)

Ο Σενεγαλέζος είναι ποδοσφαιριστής τεσσάρων μηνών! Σκάρτα! Κανένας με τόσο «σύντομο» βιογραφικό δεν κερδίζει πασαπόρτι για Πρέμιερσιπ.

Ας ξεκολλήσουμε λίγο, συνολικά λοιπόν. Τον παρακολουθούν, ναι, αλλά αυτό ακριβώς!

Τον παρακολουθούν και επειδή στον Ολυμπιακό δεν είναι χτεσινοί στο κουρμπέτι, ξέρουν και τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι παρόλες του Πιέρ Ισά για τον πελάτη του. Ούτε αυτός, ούτε ο μηχανισμός των «ερυθρόλευκων» στην Αγγλία δουλεύουν τον Μπα. Ψέματα. Δεν τον δουλεύουν στη λογική της άμεσης πώλησης.

Τη δεδομένη στιγμή τον «βάζουν» στην αγορά, στο κάδρο. Τον προμοτάρουν.

Με το σκεπτικό να πάρει μια γεμάτη χρονιά, την επόμενη, βασικός και τότε, στο τέλος της να μεγιστοποιήσει αξία και να πωληθεί.

Γι’ αυτό, ο Ισά και ο Ολυμπιακός, στην ιεραρχία των υπό παραχώρηση, δεν έχουν τον Μπα, αλλά τον Σισέ. Η δική του ώρα έχει έρθει.

Τόσο για να μην απαξιωθεί περαιτέρω όσο (κυρίως) για ν’ ανοίξει τον δρόμο της… εκτόξευσης στο πατριωτάκι του.