Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο… ΠΑΟΚ!


Agent Greek

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο… ΠΑΟΚ!


Ολυμπιακός: Για μηνύματα έλεγε τούτη η στήλη την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μόλις μετά τις δηλώσεις του Μαρτίνς, με τις οποίες εκτιμήθηκε πως ανοίγει θέμα ενίσχυσης.

Τότε, «μεταφράστηκε» – και σωστά – πως ζητάει δεξιό μπακ και εξτρέμ. Ή, για να το πάω ανάλογα, πως χτυπάει καμπανάκια σε Ραφίνια και Μπρούμα. Για τον Βραζιλιάνο, ο κυριακάτικος παραγκωνισμός του για χάρη του Ανδρούτσου είναι ενδεικτικός.

Μεγάλη η… ψυχρασία των ημερών. Από και προς. Βέβαια, μέχρι τώρα τουλάχιστον, κανείς δεν παίρνει την πρωτοβουλία να την δημοσιοποιήσει. Είναι πολλά τα λεφτά και δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, όσο δεν λύνεται (εμφανώς τουλάχιστον – και κριτήριο θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) τόσο δεν αφήνεται κιόλας.

Όσο για τον Μπρούμα; Αυτός, στα χοντρά χοντρά, τουλάχιστον, φαίνεται πως ανταποκρίνεται. Φαίνεται πως πήρε το μήνυμα. Ακόμη, η (όντως) επιθυμία για ενίσχυση στους εξτρέμ δεν έχει εκλείψει, αφού τόσο ο Πορτογάλος όσο και όλοι οι υπόλοιποι (Μασούρας, Ραντζέλοβιτς) στα μάτια του Μαρτίνς δεν είναι σταθεροί και αδιαμφισβήτητα – αγωνιστικά – φερέγγυοι.

Για συγκρίσεις πάντως (με το τι ισχύει και το τι γράφεται…).

Ο Ονιεκούρου, για τον οποίο το καλοκαίρι (ξανά)έγινε σοβαρή προσπάθεια, έκλεισε στη Γαλατά με απλό δανεισμό, χωρίς buy-out, τα «λιοντάρια» να καταβάλλουν απλώς 250 χιλιάδες «ενοίκιο» στη Μονακό, καλύπτοντας και τις εφεξής απολαβές του (600 χιλιάδες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θαλασσινός για Παπασταθόπουλο: «Πιστόλι σού ‘βγάλαν και τους ακολούθησες; Πώς το δέχεσαι αυτό;»;

Λιβάια: Έντονη φημολογία για μεγάλη πρόταση από τον Ολυμπιακό

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras