Ολυμπιακός: Θα σπάσει τα κοντέρ ο Σεμέδο!


Agent Greek

Ολυμπιακός: Θα σπάσει τα κοντέρ ο Σεμέδο!


Ολυμπιακός: Gym freak ο Σεμέδο, στεναχωρήθηκε από τον τραυματισμό του, αλλά εφόσον απέφυγε τα χειρότερα, ποντάρει σε εκ νέου επάνοδο σε χρόνο ρεκόρ. 

Ολυμπιακός: Από την στιγμή που γλύτωσε την όντως σοβαρή ζημιά, απουσία ενός ή 1,5 μήνα δεν είναι… τίποτα για τον Σεμέδο. Και πραγματικά, ούτε ο ίδιος επηρεάζεται. Μιλάμε για «τέρας».

Ό,τι και όσα μπορεί να του προσάψει κανείς (αρκεί να ξέρει, να μην τα βγάζει από την κούτρα του), το μόνο που δεν αμφισβητείται είναι πως μιλάμε για σωματοδομή… τέρατος και έναν τύπο που είναι gym freak.

Καραντίνα ή όχι, καλοκαίρι ή χειμώνας, διακοπές ή δουλειά, διασκέδαση ή υποχρεώσεις, ό,τι τέλος πάντων και αν προϋπάρχει στη μέρα του, ο Πορτογάλος πάντα, ανεξαρτήτως της δουλειάς που πατάει ομαδικά, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ευλαβικά θα κάνει καθημερινά, σε συγκεκριμένη ώρα και διάρκεια το προβλεπόμενο και εξειδικευμένο από δικό του γυμναστή πρόγραμμα. Χωρίς να το χάνει για κανέναν απολύτως λόγο.

Γι’ αυτό και επειδή ξέρει το κορμί του, δεν «μάσησε» από τον τραυματισμό του (εφόσον απέφυγε το νυστέρι, κάτι που επίσης οφείλει στη σωματοδομή και στον τρόπο που γυμνάζεται).

Και εφόσον έχει και λόγο να «τρέξει» την αποθεραπεία του, προκειμένου να είναι έτοιμος για να τεθεί στις υπηρεσίες του Φερνάντο Σάντος για το καλοκαιρινό Euro, στοιχημάτιζε και χτες ακόμη πως θα σπάσει όλα τα κοντέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Το κύπελλο είναι ο Νο2 στόχος

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras