Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ψηλά στην ατζέντα της Λανς. Η Μπολόνια που δεν τον έχει ξεχάσει και ακόμα δύο «μνηστήρες».

Ολυμπιακός: Έφτασε λοιπόν το πρώτο ραπόρτο –και θα έρθουν κι άλλα- για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Λογικό θα πουν όλοι μετά από μια τέτοια σεζόν.

Έκανε 49 ματς με 5 γκολ και 6 ασίστ και έβγαλε πάνω από 3.100 λεπτά πάνω στο γρασίδι. Γεμάτη και… γεμάτη σεζόν.

Ασύλληπτα νούμερα. Ο Μπουχαλάκης βέβαια είναι 28. Εντάξει δεν τον πήραν τα χρόνια αλλά αν θέλει να επιστρέψει στα ξένα (που δε θα έλεγε όχι) θα πρέπει να το κάνει τώρα. Άμεσα. Αυτό το καλοκαίρι είναι η τελευταία του ευκαιρία. Το ξέρει, το γνωρίζει.

Το ζήτημα εδώ είναι πως ούτε ο Ολυμπιακός καίγεται να τον δώσει ούτε αυτός να φύγει. Αλλά αν τα νούμερα της πρότασης είναι σωστά τότε κανείς δε θα πει όχι. Σε όλα τα πράγματα άλλωστε το θέμα είναι και η τιμή. Εδώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αν δηλαδή η Λανς που βγήκε στη φορά, κάνει όντως πρόταση 6 εκατομμύριων ευρώ, τότε το πράγμα σοβαρεύει. Και μάλιστα πολύ. Αν είναι νετ, δεν θα διαρκέσει και πολύ η συζήτηση.

Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει και για άλλον χαφ (μην ξεχνάμε τον Καμαρά που αν μείνει και αυτό το καλοκαίρι θα είναι έκπληξη και μάλιστα μεγάλη),

Επίσης, να σημειωθεί πως ούτε η Μπολόνια την έχει παρατήσει την περίπτωση του Μπουχαλάκη αλλά και άλλες δύο ομάδες φαίνεται να τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Μια από τη Γαλλία και μια από την Ιταλία ακούγεται. Στην πράξη θα τα δούμε όλα βέβαια. Πάντως είναι η αρχή μιας πολύ μεγάλης μεταγραφικής κουβέντας για τον «Μπούχα». Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα…

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Οι άνανδροι δολοφόνοι που αφαιρούν ζωές γυναικών, κρύβονται πίσω από κάθε είδους ιδεολογία!

Ολυμπιακός: Ο αντίπαλος στον 3ο προκριματικό του Champions League

Τόλης Βοσκόπουλος: Το… αντίο της ΑΕΚ στον ανεπανάληπτο τραγουδιστή!