×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Πέδρο


Agent Greek

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Πέδρο


Ολυμπιακός: Να προσθέσω κάτι για τον Μαρτίνς, δεν υπάρχει λόγος. Δεν το χρειάζεται. Απλώς, επειδή πρόκειται για έναν τύπο που παρακολουθεί τα πάντα, διαβάζει τα πάντα, πληροφορείται τα πάντα – και όχι μόνο τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή του ερχομού του στην Ελλάδα – δεν ξεγελιέται.

Απλώς, και αυτός, έχει μάθει πλέον να απολαμβάνει (μη νομίζετε πως κάποιος επαγγελματίας, ειδικά στο ποδόσφαιρο, δεν το κάνει…) τις κωλοτούμπες για την πάρτη του. Γιατί δεν ξεχνάει πριν 10 μήνες τι του έσουρναν.

Anyway, κλείνει η παρένθεση. Το δικό του κίνητρο, του Μαρτίνς, σε αυτόν τον όμιλο ήταν το 1on1 με δύο προβεβλημένους πατριώτες του, τον Βίλας Μπόας και τον Κονσεϊσάο, δύο πάνω κάτω συνομηλίκους του, με διαφορετική όμως πορεία και δυναμική στους πάγκους. To ήθελε, το θέλει, το γουστάρει πολύ αυτό το μπραντ-ντε-φερ ο Πεδράο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Ο… άνετος Μαρτίνς! (vid)

Όχι γιατί αποτελεί κάποια ανανέωση του διαβατηρίου που νομοτελειακά θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια. Προσωπική κινητοποίηση, ματαιοδοξία αν θέλετε, που στη δουλειά του, χρειάζεται, τραβάει μπροστά, κινητοποιεί.

Και αν με τον Βίλας Μπόας δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο background, κάτι που αγωνιστικά να τους συνδέει στην προπονητική πορεία τους στο παρελθόν, με την Πόρτο συγκεκριμένα και όχι (τόσο) με τον Κονσεϊσάο, έχει. Και αρκετά…

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras