×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Τόσα δίνει για Ρέις και αν «δεν», πάει για άλλα!


Agent Greek

Ολυμπιακός: Τόσα δίνει για Ρέις και αν «δεν», πάει για άλλα!


Να κάνω κουβέντα για τον Ρέις; 6 Οκτωβρίου, την επομένη δηλαδή του κλεισίματος της μεταγραφικής περιόδου, εδώ, σε αυτή τη γωνιά σημειώνονταν ότι ο Βραζιλιάνος είναι στον απόλυτο έλεγχο του Ολυμπιακού.

Τόσο πολύ που δεν θα κούναγε ρούπι όσο και αν πίεζε η ομάδα του. Κοντά δύο μήνες μετά, το ανακάλυψαν και οι υπόλοιποι. Σας έχω νέα όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν τον Ιανουάριο (αν δεν έχουν κινηθεί ήδη) για την αγορά του Ρέις.

Όχι με τα 2,5 (κοντά) που έδιναν καλοκαιριάτικα, αλλά με ένα τελείως συμβολικό ποσό, που ούτε καν θα προσεγγίζει το «χαρτί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Αντώνης Γεωργιάδης

Εννοείται πως και πάλι θα παίξει μπάλα ο Μαρτίνς, αυτονόητο πως είναι επιβεβλημένη αυτή η κίνηση αφού ο Χολέμπας χάνει λάδια (και λογικό), ενώ οι ενστάσεις για τον Βινάγκρε ολοένα και αυξάνονται.

Προσοχή τώρα. Η κίνηση θα γίνει άμεσα, μέσα στον Δεκέμβριο. Ο λόγος είναι στο να έρθει ο Ρέις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορεί και να κερδίσει τους χαμένους μήνες που βρίσκεται στο «ψυγείο». Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα στρίψουν, δεν θα περιμένουν.

Για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος (και κάποιοι βιάζονται), έχουμε καιρό, δεν χρειάζεται κουβέντα από τώρα.

Οπότε, συμπερασματικά: κίνηση άμεση, κίνηση… κοψοχρονιά, είτε πείθει τη Ρίο Αβε και ο Ρέις έρχεται πριν τις γιορτές, είτε ο Ολυμπιακός πάει γι’ άλλα.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras