Από το Sportime και τη στήλη «Agent Greek», πληροφορηθήκατε ότι το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και της Πόρτο έχει μπει στην τελική ευθεία.

Από το Sportime και τα Παρασκήνια του, πληροφορηθήκατε ότι το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και της Πόρτο έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν  Σεμέδο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις των Πειραιωτών και η διαδικασία να μπαίνει στις υποχρεώσεις του κλαμπ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Βέβαια, ο απώτερος σκοπός είναι η πώλησή του (αρχικά δανεισμός όπως έχετε ενημερωθεί) προκειμένου να συνδυαστεί και με την απόκτηση άλλου στόπερ.

Αν έβλεπε, πάντως, κανείς το ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο (σίγουρα από τον Ολυμπιακό κάποιος θα το είδε) θα αντιλαμβανόταν γρήγορα γιατί η Πόρτο έχει κάνει focus στην απόκτηση του Σεμέδο.

Οι «Δράκοι» άρχισαν τον αγώνα με δίδυμο τους Πέπε, Μπέμπα.

Ο Πέπε τραυματίστηκε πριν το μισάωρο και στη θέση του μπήκε ο Φάμπιο Καρντόσο, που είχε αποκτηθεί από τους Ρέιντζερς (ελεύθερος).

Πραγματικά, θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποιος ήταν χειρότερος από τους δύο.

Το σίγουρο είναι πως και τους δύο ο Σεμέδο τους έχει εύκολα, είναι με διαφορά καλύτερος παίκτης.

Όταν κλείσει και τυπικά η μετακίνησή του στο Oporto και από την στιγμή που ο Πέπε είναι ήδη 38 ετών, ο Σεμέδο θα πάρει την μπαγκέτα της άμυνας εύκολα.

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια του Agent Greek στη σελίδα 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!