×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Βίοι αντίθετοι για Τζολάκη και Σιαμπάνη


    Agent Greek

Ολυμπιακός: Βίοι αντίθετοι για Τζολάκη και Σιαμπάνη. Το… μέλλον της θέσης του τερματοφύλακα στην Ελλάδα «μονοπωλείται» στο Ολυμπιακό με την παρουσία των Τζολάκη – Σιαμπάνη.


Ολυμπιακός: Τζολάκης – Σιαμπάνης. Το δίδυμο των νεαρών τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού που κερδίζουν καθημερινά μέρος της ειδησεογραφίας με τις επιδόσεις τους. Διαμετρικά βέβαια αντίθετες.

Ο Σιαμπάνης, απογοητεύει. Όχι μόνο σε όσα βλέπουν άπαντες στα παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις.

Στράφι φαίνεται λοιπόν πως πήγε η προσπάθεια να… κερδίσει πόντους η Λίνα Σουλούκου, η υπεύθυνη ουσιαστικά της συμφωνίας των δύο πλευρών, με την οποία παραγκωνίστηκε τελείως ο -μέχρι πρότινος μάνατζερ του παίκτη- Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Και μοιραία, ο δρόμος του Σιαμπάνη είναι ένας: δανεισμός.

Ειδικά μάλιστα αν προσμετρηθεί η φοβερή εικόνα και πρόοδος του Τζολάκη. Το έλεγαν οι γνωρίζοντας τα του Ολυμπιακού και των ακαδημιών του, πριν καν ο μικρός μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, πως είναι ένας τερματοφύλακας που οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πολύ, θεωρώντας ως το next big thing στη θέση του γκολκίπερ.

Το σημαντικότερο;

Την ίδια ακριβώς άποψη έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτός ήταν ουσιαστικά που έβαλε «πάγο» στην απόκτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα που θα πάρει ρόλο  πίσω από τον Σα, προκειμένου να δει και να δώσει ευκαιρίες στα φιλικά στον Τζολάκη, ο οποίος δεδομένα παραμένει στο ρόστερ, δεδομένα θα συμπληρώνει την τριπλέτα των τερματοφυλάκων και δεδομένα θα πάρει  και παιχνίδια φέτος.

Υ.Γ.: Την απόκτηση του Τζολάκη ο Ολυμπιακός την οφείλει στον κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον λυράρη και τραγουδοποιό, Μανώλη Κονταρό.


Τελευταία Νέα