×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Άλλοι δύο θα παραμείνουν πράσινοι!


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Άλλοι δύο θα παραμείνουν πράσινοι!


Να πω πως τα έγραφα; Από τότε που άπαντες έλεγαν πως οι συμφωνίες που έκλεισε ο Ρόκα για Νάγκι και Ανουάρ δεν είχαν περιθώρια καλοκαιρινής διαπραγμάτευσης, το είχα γράψει: πως ο Καταλανός έχει κάνει τέτοια deals που του επιτρέπουν να κρατήσει και τους δύο.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν όλοι προεξοφλούσαν ότι ο Παναθηναϊκός θα τους χάσει αμφότερους αφού θα επιστρέψουν στις ομάδες τους, πάλι ο ατζέντης ήταν ο μόνος που το άφηνε ανοικτό. Με συγκεκριμένα μάλιστα στοιχεία και τρόπο.

Τώρα που γύρισε το χαρτί και ανακάλυψαν όλοι πως υπάρχουν πιθανότητες και πως ο Καταλανός δεν έχει εγκαταλείψει καμία από τις δύο περιπτώσεις, εγώ λέω να πάω να πετάξω τον αϊτό που άφησαν ύστερα από κάτι μήνες οι υπόλοιποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: «Παίζει» πάντα ο Πέπε

Anyway, αυτά που έλεγα παρά είκοσι, δεν θα τα επαναλάβω και δέκα. Φρέσκα κουλούρια. Και το φρέσκο έχει να κάνει με τόσο με τον Θεοχάρη όσο και τον Κολοβέτσιο.

Ο πρώτος αν συνεχίσει έτσι αξιόπιστα και σοβαρά, θα κερδίσει – από εκεί που ήταν έτοιμος για φευγιό – το στοίχημα της παραμονής σε ρόλο αναπληρωματικού δεξιού μπακ και ο δεύτερος, κάνοντας πραγματικά εξαιρετικά παιχνίδια στα play off δεν αποκλείεται στο βιράζ να «φάει» τον Μαυρομάτη και να παραμείνει – ενεργότατος – στο ρόστερ.

Ειδικά όσο δεν φαίνεται φως (τα λέγαμε και αυτά, ενώ άλλοι ανακάλυπταν μέχρι και συμφωνία ante portas) στο θέμα της ανανέωσης του Σένκεφελντ.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα