Παναθηναϊκός: Άρχισαν τα όργανα για Χουάνκαρ

Οι αναφορές στην Ισπανία για τον Χουάνκαρ δείχνουν το μέγεθος της δυσκολίας στις επαφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τίμιος ο Χουάνκαρ. Δε δείχνει να είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά στα 2 χρόνια που είναι στους πράσινους έχει καπαρώσει την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που η ανανέωση του συμβολαίου του να παρουσιάστηκε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ως προτεραιότητα.

Έχει μείνει λίγο πίσω το ζήτημα και είναι λογικό αφού στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφές και οι ημέρες πιέζουν μια και φτάνει στο τέλος της η περίοδος του Ιανουαρίου.

Ο Χουάνκαρ δεν είναι και κανένας νεανίας μια και ήδη βαδίζει στα 32 του και η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει απόσταση στο οικονομικό με τον παίκτη να θέλει αύξηση αποδοχών. Εν μέρει λογικό αφού φέτος μετρά 19 ματς με 2 ασίστ και εκ των οποίων οι 16 στη Super League 1.

Το ζήτημα είναι επίσης οι αναφορές στην Ισπανία, που δείχνουν πως το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από Ισπανία αλλά ακόμα και τη Γαλατασαράι. Για το τελευταίο ας κρατήσουμε βέβαια και μικρό καλάθι.

Το θέμα είναι πως κάτι που παρουσιαζόταν σαν σχεδόν τελειωμένο το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν είναι καθόλου έτσι.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μπει σε νέο κύκλο συζητήσεων από τον Φεβρουάριο προκειμένου αν είναι να κρατήσει τον 32χρονο Χουάνκαρ στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο