×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Δεν είναι safe η επιλογή Αλαφούζου!


Agent Greek

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Δεν είναι safe η επιλογή Αλαφούζου!


Επιτρέψτε μου να κρατήσω αποστάσεις. Έτσι κι αλλιώς πρέπει όταν μιλάμε για νέες καταστάσεις, πόσο μάλλον σε καθεστώς τόσο ιδιαίτερο όσο αυτό που (και) φέτος είναι ο Παναθηναϊκός.

Ναι, ο Μπόλονι σε σχέση με τον Πογιάτος είναι – βάσει βιογραφικού και παραστάσεων – μέρα με τη νύχτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και για τον Ρουμάνο δεν υπάρχουν ενστάσεις. «Πογιάτος» έγινε στη Γάνδη, αμέσως δηλαδή μόλις άλλαξε επίπεδο μετά την επιτυχημένη τριετία στον πάγκο της (χωρίς καμία πίεσης) Αντβέρπ και τον «έφαγαν», κακήν κακώς, οι παίκτες των «βουβαλιών».

«Παίζουμε σαν ομάδα β’ κατηγορίας», σχολίασε εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του ο βασικός φορ Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Και μετά απ’ αυτό, η διοίκηση της Γάνδης αποφάσισε ότι και η διοίκηση του Παναθηναϊκού: να ακούσει τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α.Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος διόρθωσε άλλο ένα λάθος του

Τέλος πάντων, το σίγουρο είναι πως ο Αλαφούζος έβαλε ψηλά τον πήχη στην αναζήτηση του «αντί-Πογιάτος». Χτύπησε πόρτες που δεν άνοιγαν, προσπάθησε περιπτώσεις που ξεπερνούσαν κατά πολύ το διαθέσιμο μπάτζετ, εν τέλει όμως δέχτηκε τις συστάσεις για τον Μπόλονι.

Συστάσεις που εδράζουν στην εμπειρία, στην ανάδειξη πιτσιρικάδων, στο ότι είναι – γενικά – συνεργάσιμος και πως γνωρίζει (λέμε τώρα) την ελληνική πραγματικότητα. Κάπως έτσι, τα πολλά ερωτηματικά που συνοδεύουν τον Ρουμάνο μπήκαν κάτω από το χαλάκι και ο Αλαφούζος τον επέλεξε.

Δεν θα χρειαστούν συνεπώς (άλλες) «Ιφιγένειες» αν δεν τσουλήσει…

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Sportime News