Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιβεβαιώνει με το… καλημέρα της παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού πως δεν «πιάνεται» και ούτε «σπάει» το παραμικρό

Παναθηναϊκός: Τα πρώτα δείγματα Γιοβάνοβιτς αδέρφια φαίνονται από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Πολύ φύκι και πολύ σώτο.

Όχι σκόπιμο, προς Θεού. Απλώς, δεν υπάρχει – όπως υπήρχε, αβέρτα κουβέρτα, με τους προηγούμενους… – η δυνατότητα της επιβεβαίωσης.

Καλά-καλά δεν ξέρουν στον σύλλογο τι ψάχνει, ποιους ψάχνει, πως το ψάχνει και με ποιους το ψάχνει ο Σέρβος.

Κάπως έτσι ενώ τη μία μέρα γίνεται πρώτο θέμα η «επιβεβαίωση» του ατζέντη του Μπατάλια περί κρούσης από τον Παναθηναϊκό και στήνεται ολόκληρη κουβεντούλα εξαπτέρυγων για το πως με τέτοιους παίκτες οι «πράσινοι»  μπορούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα, την επομένη, μετά προφανώς τα σύρματα από τον Γιοβάνοβιτς, σημαίνεται ταχύτατη όπισθεν.

Με αφοριστικό μάλιστα τρόπο, του στιλ «παιχνίδια ατζέντηδων» και «δεν έχει αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς».

Κόντρα στο ποτάμι πάλι ο ατζέντης, έγκαιρα, εδώ είναι να δείχνει όσα χρειάζονται για να μην περιμένετε φυσήματα του… ανέμου.

Το θετικότερο εν όψει της συνέχειας είναι πως όντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η φήμη που συνόδευε τον Σέρβο, πως δεν μοιράζεται δηλαδή ούτε τον… πυρετό του (σε επίπεδο διαρροών και μιντιακής επαφής) επιβεβαιώνεται στο ακέραιο.

Καλό για τον Παναθηναϊκό, ειδικά με όσα έχει τραβήξει επικοινωνιακά, να το διατηρήσει ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του (επίσης κομβικό…).

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον Λημνιό!

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο ηγέτης… αποχαιρέτησε

Μπόλονι σε Μολό: «Δεν μπορώ πλέον να σε αποχωριστώ» – Τι λέει ο Γάλλος για την ανανέωση

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)