×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια για Σένκεφελντ!


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια για Σένκεφελντ!. Την ώρα που δημοσιοποιείται πως ο Περέα, που ο Θεόφιλος...


Την ώρα που δημοσιοποιείται πως ο Περέα, που ο Θεόφιλος Καρασαββίδης έφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό κατόπιν εισήγησης Νταμπίζα και θερμής αποδοχής Δώνη, εισπράττοντας μάλιστα εξαψήφιο (!) ποσό, είναι δανεικός, την ώρα που ο εσχάτως πελάτης των Βρύζα – Διαμαντόπουλο, Καμπετσής έχει αρμοδίως ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται και να βρει ομάδα, σκάει πως οι «πράσινοι» κλείνουν τον 20χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού και πελάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Φώτη Ιωαννίδη.

Τελικά, πολλές φορές ακόμη και η καταγραφή των δεδομένων, αρκεί. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να βγουν συμπεράσματα και να δημιουργηθούν ερωτήματα (ρητορικά…).

Anyway, μιας και καταπιάστηκα με Παναθηναϊκό. Είπαμε για τον Σένκεφελντ, πως δεν είναι κοντά στο να ανανεώσει, πως ο ατζέντης του – εδώ και μήνες – «πουλάει» ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά για Τβέντε, να με συγχωράτε, αλλά μου το… καίνε στην Ολλανδία. Πρώτον γιατί δεν μπορούν ούτε σέντσι να πληρώσουν στον Παναθηναϊκό, δεύτερον γιατί δεν μπορούν ούτε τα μισά απ’ αυτά που ζητάει να δώσουν στον Μπαρτ και τρίτο, γιατί δεν ψάχνουν για στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερόλ Μπουλούτ: Αγοράζει από τη Super League;

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει. Και μάλιστα συντηρείται με υποσημειώσεις από τον ατζέντη του Ολλανδού πως ο Παναθηναϊκός ακόμη και με ένα ποσό κάτω του εκατομμυρίου, όχι δεν θα έλεγε. Αν μαθαίνω καλά, η μία από τις ομάδες που «τσίμπησε» σε αυτό το ποσό και φυσικά καλύπτει στο 100% τα «θέλω» του Σένκεφελντ βρίσκεται εδώ γύρω. Βαλκάνια ρε παιδί μου…

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα