×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Επιβάλλεται η προσαρμογή του Ρόκα


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Επιβάλλεται η προσαρμογή του Ρόκα


Δεν είναι και δύσκολο. Βάζεις κάτω ομάδες Σεγούντα, Πολωνίας και Ολλανδίας, αγορές δηλαδή που αρέσκεται να κοιτάει ο Τσάβι Ρόκα.

Βλέπεις ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι, κάνεις ταυτοποίηση με τις θέσεις που δεδομένα ψάχνει ο Ρόκα και τσουπ, θεματάκι εν καιρώ πανδημίας και τέλειου (όχι και τόσο εσχάτως, αλλά anyway) ειδησεογραφικού και μεταγραφικού παγετού.

Το δυσάρεστο όμως είναι η πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό. Να λένε δηλαδή μάνατζερ και εκπρόσωποι αυτών των παικτών, πως δεν ενδιαφέρονται για την προοπτική των «πράσινων».

Καλά, δεν στο λένε χύμα, στα μούτρα, αλλά όταν είσαι χρόνια στο κουρμπέτι, το καταλαβαίνεις. Και πιστέψτε με, πρώτα απ’ όλους το καταλαβαίνει ο ίδιος ο Ρόκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κάτι κινείται»

Από εδώ το φωνάζω από την αρχή της πανδημίας. Διαφορετικό κουμάντο έκανε ο Καταλανός πριν ξεσπάσει η κρίση, διαφορετικό κάνει τώρα. Για την ακρίβεια, ΔΕΝ κάνει τώρα, αφού δεν ξέρει τίποτα ως προς τα πού και πώς να κινηθεί.

Για παράδειγμα – το ξαναλέω – τον Ιανουάριο μπορούσε να τα «ρίξει» στον Αϊτόρ και να έχει τύχη. Τον Μάιο ακούει τον μάνατζερ ενός μεσοεπιθετικού που έκανε όνομα στην Πολωνία και την Πιάστ Γκλίβιτσε να του λέει πως δεν μπορεί να προσεγγίσει τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις του πελάτη του.

Και έτσι και προσαρμόζεται ο Ρόκα. Οι υπόλοιποι που φαντάζονται ντουζίνες μεταγραφών, όχι προφανώς…