Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ούρος Τσόσιτς, αλλά είναι πολλά τα... αλλά!

Για το ταλέντο του Ούρος Τσόσιτς και την «μπάλα» δεν έχουμε πολλά να πούμε. Από τους κεντρικούς αμυντικούς που θες να έχεις στο ρόστερ σου.

Για το ταλέντο του Ούρος Τσόσιτς και την «μπάλα» δεν έχουμε πολλά να πούμε. Από τους κεντρικούς αμυντικούς που θες να έχεις στο ρόστερ σου.

Ο Ντάνι Πογιάτος δε, θεωρεί πως το build up από την άμυνα είναι το Α και το Ω στην ανάπτυξη. Είναι κι αυτό που βλέπουμε να δουλεύει από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και ο Ούρος Τσόσιτς μπορεί να του ταιριάζει… γάντι.

Ο Τσάβι Ρόκα με τη σειρά του, όπως και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα ήθελαν (εκτός από Λατίνους) να έχουν και κάποιους που γνωρίζουν από ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τριάδα των αρχηγών

Ο Ούρος Τσόσιτς είναι ένας παίκτης που συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία. Κι από Ελλάδα ξέρει και στο κομμάτι τους χτισίματος της επίθεσης από την άμυνα είναι αρκετά καλός.

Το θέμα με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό είναι ο πρότερος βίος του.

Στην ΑΕΚ έχασε αρκετό έδαφος εξαιτίας εξωαγωνιστικών καταστάσεων. Και στο οικονομικό υπάρχει μια απόσταση.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον στόπερ που θα πλαισιώσει τους Βέλεθ, Σένκεφελντ και Πούγγουρα. Ο Τσόσιτς είναι κομματάκι «αλμυρός» για το συγκεκριμένο concept.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» σε περίπτωση που καταθέσουν τελικά πρόταση (το σκέφτονται, για την ώρα ο παίκτης απλά έχει προταθεί και δεν περνά αδιάφορος), θα βάλουν αρκετούς όρους.

Με πληρωμή βάσει συμμετοχών. Σκοπός είναι να φτάσουν το νούμερο που θέλει ο Σέρβος (γύρω στα 200 χιλιάρικα) αν όμως αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδι.

Τότε και μόνο τότε θα μπορούσε να μπει σε συζήτηση το θέμα απόκτησής του.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE