×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Η διαρροή για τον μισθό του Μαουρίσιο ήταν στοχευμένη


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Η διαρροή για τον μισθό του Μαουρίσιο ήταν στοχευμένη


Παναθηναϊκός: Αφορμή η διαρροή εκ μέρους του Αλαφούζου (απ’ ευθείας κιόλας…) για το ποσό με το οποίο έκλεισε ο Μαουρίσιο. 550 χιλιάρικα λοιπόν.

Ο «Αλαφού» εκτίμησε   πριν   κάνει   τη   συγκεκριμένη   κίνηση   πως  από  την   πλευρά   του Βραζιλιάνου δεν έσπασε το παραμικρό. Τίποτα απολύτως.

Δεν το ήθελε ο «Μάουρι» και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού το εκτίμησε βλέποντας να κυκλοφορούν τελείως λάθος νούμερα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στη διαρροή για να αναδείξει το μέγεθος της δικής του υπέρβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έκανε πάλι… μπολονέζ

Επ’ ουδενί για να εκθέσει τον Ρόκα. Πόσο περισσότερο δηλαδή; Στο τέλος-τέλος, από την πρώτη στιγμή,  πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Έλληνας επιχειρηματίας γνώριζε επακριβώς τις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου μέσου και   το   τι   θα   χρειάζονταν   για   να   φορέσει   τα   «πράσινα».   Και   επειδή ακριβώς ο Αλαφούζος γνώριζε, ο Ρόκα ποτέ δεν προέταξε το οικονομικό ως αιτία για να «κόψει» τον Μαουρίσιο.

Είναι   ποτέ   δυνατόν   ο   Καταλανός   να   έλεγε   πως   ο   Μαουρίσιο   ζητάει «χαρτί» και βάλε, γνωρίζοντας πως ο Αλαφούζος θα μπορούσε (όπως και έκανε) να μάθει την αλήθεια με ένα τηλέφωνο; Σοβαροί να είμαστε.

Οι ενστάσεις του Ρόκα πέραν των αγωνιστικών, είχαν οικονομική χροιά, ναι, αλλά όχι γι’ αυτόν τον λόγο. Anyway, περασμένα ξεχασμένα. 550 χιλιάρικα είναι αυτά, ανεξαρτήτως του πριμ υπογραφής (να τονιστεί). Και αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει ο Αλαφούζος με τη διαρροή του οικονομικού σκέλους της συμφωνίας…

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ