×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Κακόγουστο και τοξικό το σίριαλ Βαγιαννίδη


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Κακόγουστο και τοξικό το σίριαλ Βαγιαννίδη


Το έγραψα και χτες, το επαναλαμβάνω και σήμερα. Το σίριαλ, η κακόγουστη όπως εξελίσσεται τελικά σαπουνόπερα «Βαγιαννίδης» φλερτάρει πολύ έντονα με το να γίνει τοξική για όποιον εμπλεκόμενο σε αυτήν. Καίει και τσουρουφλίζει.

Και δεν θέλει πολύ να το κάνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν θα βγω στο βουνό για να την κατηγορήσω για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της ανανέωσης του μικρού, ούτε και θα τη «σταυρώσω» σε περίπτωση που τελικά ο «Βάγια» και η φαμίλια του αποφασίσουν (επιτέλους βασικά…) να αποχωρήσει ο μικρός από τους «πράσινους».

Λάθη έγιναν σίγουρα. Κυρίως λάθη timing και ίσως και πιθανής – όπως παρουσιάστηκε – ενδοτικότητας και ανοχής. Πλέον, με το σίριαλ να φτάνει στη λήξη του, είτε έτσι είτε αλλιώς, επιβάλλεται προσοχή: γιατί στο όνομα ενός πανικού επικοινωνιακής αρχικά διαχείρισης, μπορεί να φτάσουμε σε ακρότητες που εύκολα, αβάδιστα, οδηγούν σε μπάχαλο στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαγιαννίδης: Το ποστάρισμα του που «σήκωσε» συζήτηση

Καλός και άγιος ο Βαγιαννίδης.

Μεγάλο το ταλέντο του, σημαντική και αναγνωρίσιμη η δυναμική του, κέρδος για τον σύλλογο να τον κρατήσει στις τάξεις του. Δεν είναι όμως ο νέος Καφού.

Και σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται ως τέτοιος μισθολογικά προσπερνώντας άλλους και άλλους στην ομάδα έχοντας όλα κι όλα 88 λεπτά ως επαγγελματίας!

Γιατί στο φινάλε ούτε ο ίδιος θα μπορεί να σταθεί στα – ξεχαρβαλωμένα αν γίνει το «έγκλημα» – αποδυτήρια.