×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Και που να πάει ο Κουρμπέλης;


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Και που να πάει ο Κουρμπέλης;


Τα έγραφα σε ανύποπτη φάση, όταν άλλη έλεγαν για… Τζένοες, Ιταλίες, scouting από ομάδες του εξωτερικού και πλέον γίνονται. Αν και με είχε προλάβει στο οριστικό των εξελίξεων ο Αντώνης Τσιράκης.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις ιστορίες γι’ αγρίους. Ο Δημητρός δεν έχει καμία διάθεση να το κουνήσει από την Ελλάδα.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής, ξέρει καλύτερα ο ίδιος τι πραγματικά ισχύει και τι όχι και ο Κουρμπέλης, ξεπέρασε το διάστημα της αυταπάτης (έστω κι αν δεν ήταν δικής του ευθύνης) καιρό τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ανανέωση του Κουρμπέλη ήταν μήνυμα προς όλους

Είναι έτσι κι αλλιώς χαρακτήρας που προτιμά την comfort zone του, τη βολή του που λένε και στα μέρη μου και από το να κάνει ανοίγματα που δεν ξέρει και δεν θέλει, προτιμά τη σιγουριά. Έτσι κι αλλιώς, οι προτεραιότητες του, ακόμη και επαγγελματικές είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που ήταν πριν 3 ή 4 χρόνια.

Πλέον, ενδιαφέρεται γι’ άλλα και από την στιγμή που και στο οικονομικό ξέρει πως θα πάρει ένα συμβόλαιο εκεί ακριβώς που το θέλει (400.000 ευρώ+), δεν είχε και δεν έχει κανέναν λόγο να βάλει άλλα χρώματα πέρα από τα πράσινα και κάτι ακόμη, επειδή μου ζάλισαν.

Ο Μπουτσικάρης και ο Κωστάντος έχουν φτάσει την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού (αυτόν ήθελε πρώτο ο Παναθηναϊκός για να δώσει στίγμα στους υπόλοιπους) στο παρά ένα των υπογραφών ή κάποιος άλλος;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα