×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ο… Βαγιαννίδης μπορεί να διαλύσει τα αποδυτήρια


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Ο… Βαγιαννίδης μπορεί να διαλύσει τα αποδυτήρια


Παναθηναϊκός: Ποιος είπε πως η… Βαγιαννιάδα τελείωσε; Γελασμένος θα είναι όποιος το ισχυρίζεται. Τώρα ξεκινάει!

Να τον ακούτε τον ατζέντη. Τα φράγκα που έπαιξαν από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον μικρό – χωρίς προφανώς καμία ευθύνη του ίδιου και των εκπροσώπων του – ίσα ίσα, μαγκιά τους – και τα όσα που παίζουν από το ενδιαφέρον της Ιντερ (και νωρίτερα της Μονακό) κοντεύουν να διαλύσουν την πιάτσα.

Πρώτα βέβαια, τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Λίγο το έχετε;

Οι συνομήλικοι του «Βάγια» και αυτοί που περιμένει ο σύλλογος να στηρίξουν το πλάνο ελληνοποίησης, ανανεώσαν όλοι, το φθινόπωρο με το 1/7 των χρημάτων που προτάθηκαν στον Βαγιαννίδη.

Και σε θέμα συμμετοχών αν θέλετε, όλοι τους (Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος) τις ίδιες είχαν/έκαναν με τον Βαγιαννίδη.

Αλλά αυτός πες, κομμάτια να γίνει, this is football και αυτή είναι η ζωή.

Πώς να εξηγήσεις όμως στον Χατζηγιοβάννη και τον Μπουζούκη πως ένας μικρός… κομήτης θα έπαιρνε τα ίδια χρήματα με τους ίδιους;

Πώς να εξηγήσεις στον Εμμανουηλίδη, τον Μαυρομάτη και τον Πούγγουρα πως αυτοί εισπράττουν στην καλύτερη το 1/3 των χρημάτων που προσφέρθηκαν στον Βαγιαννίδη;

Για να μην το πολυζαλίζω, τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και «έβραζαν» και «βράζουν», ανεξαρτήτως της έκβασης που πήρε η υπόθεση.

Και θα φανεί άμεσα στις επόμενες συζητήσεις για ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων, αλλά και στις περαιτέρω αξιολογήσεις.