×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ούτε μπαμπάς, ούτε συμμαθητής ο Μπόλονι


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Ούτε μπαμπάς, ούτε συμμαθητής ο Μπόλονι


Παναθηναϊκός: Αφήστε τις διαρροές και τα παλαμάκια στην άκρη. Ακόμη δεν συνήλθαν από την σφαλιάρα του «περίμενα πιο δύσκολες ερωτήσεις», που ξεστόμισε ο Μπόλονι στην παρουσίαση του. Από εδώ λοιπόν, τα πρώτα και ουσιαστικά.

Πρώτο χέρι, απ’ ευθείας από αποδυτήρια λέμε.

Η εντύπωση που δίνει ο Ρουμάνος είναι, αρχικά, ενός καλοκάγαθου παππού. Ελα όμως που μιλάμε για… kinky τύπο! Εξηγούμαι: μην πάει ο νους σας στο κυριολεκτικό του όρου. Ο τύπος μπήκε με σκοπό να «ζορίσει» καταστάσεις. «Νιώσαμε προπόνηση για πρώτη φορά φέτος».

Και αυτό, όχι μετά την διπλή χτεσινή, αλλά μετά την πρώτη κανονική του Ρουμάνου. Και καθόλου τυχαίο που, ήδη, είχαμε δύο «θύματα» (Βέλεθ και Αγιούμπ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπόλονι: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε»

Προπόνηση σύγχρονη, κάθε άλλο παρά παλιακή, βαριά, απαιτητική. Και προπόνηση που κατά παραδοχή, αλλά και στην πραγματικότητα, δεν μπορούν να βγάλουν όλοι Και δεν βγάζουν.

Σε επίπεδο συμπεριφοράς, προσέγγιση; Ιδια κατάσταση! Μοιάζει χαλαρός, μοιάζει προσεγγίσιμος, αλλά στην ώρα της δουλειάς βγάζει νύχια και δόντια

Δεν παρεμβαίνει πολύ και εμφανώς, αλλά όταν το κάνει, το… καταλαβαίνουν όλοι. Δεν είναι «μπαμπάς» (Δώνης), ούτε και «συμμαθητής» (Πογιάτος).

Είναι… προπονητής. Και φρόντισε με το καλημέρα, να μην χρειαστεί να το ξεκαθαρίσει, αλλά να το δείξει.

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras