×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Πολλά τα λεφτά για μπακ


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Πολλά τα λεφτά για μπακ


Αν πάμε σύμφωνα με τα όσα αξιώνουν οι Ινσούα και Γιόχανσον προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους στον Παναθηναϊκό, τότε μιλάμε για ακραίους μπακ που συνολικά θα κοστίζουν στους «πρασίνους» περί το 1 εκατ. ευρώ!

Μπορεί και κάτι παραπάνω, αφού από τις 550 χιλιάδες ξεκινάει τη συζήτηση ο Αργεντινός, τουλάχιστον 450 περιμένει ο Σουηδός (αφού τώρα εισπράττει ένα ποσό που προσεγγίζει τις 400 χιλιάδες).

Και ναι, μπορεί οι φορολογικοί συντελεστές να μειώθηκαν, αλλά τέτοιο ποσό δεν πληρώνει στους βασικούς του ακραίους μπακ ούτε ο ΠΑΟΚ! Και δεν θα πλήρωνε ούτε ο Ολυμπιακός αν ο Ομάρ δεν εισέπραττε 1,1 εκατομμύριο μόνος του. Και σίγουρα, δεν θα το πληρώνουν οι «ερυθρόλευκοι» ούτε  του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: «Αν συμβαίνει αυτό, τότε μιλάμε για την Ερυθρόλευκη Τηλεόραση…»

Συνεπώς, με αυτήν την αφετηρία, οποιαδήποτε διάθεση-πρόθεση του Παναθηναϊκού, του συγκεκριμένου οικονομικά Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του Ινσούα και Γιόχανσον, αφενός αποτελεί υπέρβαση, αφετέρου αυτονόητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι μάλιστα δεδομένο πως αν γίνει κάποια συζήτηση – τουλάχιστον με τα ως και σήμερα ισχύοντα – για να ικανοποιηθεί κάποια πλευρά, αυτή είναι του Αργεντινού. Πρόθεση του Ρόκα, έτσι κι αλλιώς, οι δύο βασικοί μπακ των «πράσινων» της επόμενης σεζόν, να μην ξεπερνάνε – καθαρά τις 650.000 ευρώ. Μόνη εξαίρεση; Να ανανεώσει ο Ινσούα…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα