Παναθηναϊκός: Βασιλιάς στο σκάκι ο Σανκαρέ!


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Βασιλιάς στο σκάκι ο Σανκαρέ!


Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ με δύο γκολ και μία ασιστ σε λιγότερο από τρία ημίχρονα αποδεικνύεται ήδη μια επιτυχημένη προσθήκη.

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αδέρφια. Ένα σκουντούφλημα προ κενής εστίας και κατά λάθος γκολ στο ντεμπούτο. Μια αλλαγή που όλοι στο γήπεδο περίμεναν και δεν έγινε ποτέ και τρία λεπτά αργότερα, δεύτερο γκολ ενώ είχε προηγηθεί και η ασίστ. Για τον Σανκαρέ μιλάω.

Μέσα σε 3 ημίχρονα, ο τύπος έχει «γράψει» δις και πιστώθηκε και ασίστ. Αφήνω στην άκρη τα υπερβολικά για τις συγκρίσεις με Τουρέ. Ο τύπος είναι βασιλιάς στο σκάκι. Ένα μπροστά, ένα πίσω, ένα δεξιά, ένα αριστερά.

Αλλά κόβει το μυαλό του και παρότι δεν μπορεί με τίποτα όχι ενενηντάλεπτο, ούτε ώρα να βγάλει (στο ντέρμπι κλάταρε από το 50’ και μετά), εν τούτοις ξέρει να αξιοποιεί το σώμα του και η κορμοστασιά του αποτρέπει ακόμη και… βλέμματα.

Δεν έχεις να θυμηθείς τίποτα από αυτόν, πέραν των συμμετοχών του στα γκολ. Αυτό όμως μετράει, πως να το κάνουμε; Και ήδη δηλαδή, προσωποποιώντας 6 κερδισμένους βαθμούς, έχει κάνει ταμείο, περιμένοντας τα ουσιαστικότερα και καλύτερα.

Y.Γ. Η εικόνα του Μακέντα ο οποίος αποκλείστηκε από το ντέρμπι, που έπιασε ο τηλεοπτικός φακός στο φινάλε του ντέρμπι, να τρώει λιόσπορους στην εξέδρα, είναι η απάντηση του Ιταλού σε όσους εκτιμούν πως θα «φαγωθεί» εύκολα. Και κυρίως, ανέξοδα…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός: Να μη μείνει στη νίκη επί του Ολυμπιακού

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras